Butoi cu pulbere  Noi tensiuni la FCU Craiova după readucerea lui  Croitoru
Marius Croitoru, antrenor la FCU Craiova / Foto: Sport Pictures

Butoi cu pulbere Noi tensiuni la FCU Craiova după readucerea lui Croitoru

  • Marius Croitoru (43 de ani) vrea să facă instrucție la FCU Craiova, pentru a-i readuce pe olteni cât mai repede în Liga 1.
  • Tehnicianul a fost readus în Bănie de către patronul Adrian Mititelu pentru a restaura ordinea și disciplina, însă schimbarea nu e pe placul jucătorilor.

Marius Croitoru nu a pierdut deloc timpul și, împreună cu patronul echipei, a început să facă curățenie la club.

În ultimele săptămâni, fotbaliști importanți din sezonul trecut, care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, precum Benjamin van Durmen, Yassine Bahassa, Matheus Mascarenhas, Aurelian Chițu, Vlad Achim, Leo Lacroix și Gabriel Compagnucci au fost îndepărtați de la echipă.

Unii dintre aceștia au primit o sumă de bani drept despăgubire pentru rezilierea contractelor, altora le-au expirat înțelegerile, iar oltenii nu au optat pentru prelungirea acestora.

Val de nemulțumiri la FCU Craiova

Cu toate acestea, tensiunile persistă în vestiarul Craiovei și după revenirea lui Marius Croitoru la echipă. Ba mai mult, se pare că unele probleme s-au agravat, anunță iamsport.ro.

Jucătorii români rămași în lot sunt nemulțumiți de faptul că anumiți colegi, în special străini, au în continuare tratament preferențial.

În plus, sunt jucători care au oferte să plece de la FCU, dar Mititelu nici nu vrea să audă despre această posibilitate. Și din acest aspect pornește o frustrare și o nemulțimire.

Aceștia se gândesc că ar putea câștiga mai bine în alte părți, în timp ce jucătorii îndepărtați au primit bani drept compensație, iar acum au posibilitatea de a încheia noi angajamente consistente din punct de vedere financiar.

Sursa citată anterior anunță că fundașul dreapta, Radu Negru, are o ofertă bună de la Petrolul Ploiești, dar nu este lăsat să plece.

De asemenea, s-a vorbit intens, în aceste zile, de faptul că Gigi Becali a oferit 300.000 de euro în schimbul belgianului William Baeten, dar Adrian Mititelu a solicitat în schimb 1.000.000 de euro, iar discuțiile au fost sistate definitiv.

În plus, se pare că nici tehnicianul Marius Croitoru nu face lucrurile mai ușoare. Există voci în vestiar care reclamă modalitățile sale de lucru, unele nu tocmai potrivite în viziunea lor, care se simt batjocoriți de acesta.

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1