FOTO Încă un moment controversat - În ce echipament a jucat Benoit Paire la Roland Garros

FOTO Încă un moment controversat - În ce echipament a jucat Benoit Paire la Roland Garros

Tenismenul francez Benoit Paire nu contenește din a crea controverse în actualul sezon. Acum, la Roland Garros, rămas fără sponsor pentru echipament, sportivul a decis să se îmbrace exact ca și copiii de mingi.

HotNews.roFoto: Hotnews

După o serie de declarații controversate și decizia de a fi exclus de la Jocurile Olimpice, Benoit Paire părea că ”s-a liniștit”.

La Roland Garros, totuși, fanii au observat un detaliu bizar: Benoit Paire are același echipament cu cel al copiilor de mingi.

Lacoste este sponsor al turneului, dar Benoit Paire a acoperit logo-ul de pe tricoul său, după ce compania a renunțat să-l mai reprezinte.

Lăsând la o parte noua controversă, Paire a părut pregătit pentru Grand Slam, dar după ce i-a luat un set lui Casper Rudd (16 WTA), le-a pierdut pe următoarele trei și a fost învins.

Controversele din jurul lui Benoit Paire

La jumătatea lunii martie, Benoit Paire șoca cu o declarație: „Vin, iau nişte bani şi plec la următorul turneu. Îmi fac treaba. Ceea ce este surprinzător în circuitul actual e faptul că există multe beneficii de pierdut.

Dacă tu câştigi un turneu ATP 250, nu iei mai mult de 30.000 de dolari (n.r. - 25.000 de euro). Eu, cu un (n.r. - exceptare de la prima manşă), am luat 10.000 (n.r. - 8.400 de euro) de fiecare dată, pierzând direct. De ce să te zbaţi ca un nebun pentru a câştiga doar un pic mai mult?".

Pe 11 aprilie, după meciul cu australianul Jordan Thompson, de la Monte Carlo, Paire a recidivat în conferinţa de presă, prin declaraţii neconforme eticii tenisului.

„Toți spun că e vorba de Monte Carlo, dar jucăm într-o atmosferă dezolantă. Circuitul ATP a devenit putred, astfel că nu îmi pasă dacă pierd sau câștig, nu mai simt nimic. Am luat 12.000 de euro, am stat într-o cameră drăguță de hotel, apoi mă duc acasă", declarase Benoit Paire după meciul pierdut în runda inaugurală de la Monte Carlo.

Ca urmare, francezul a fost exclus din selecționata Franței pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.​​

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5