Condiții insalubre Avionul a rămas fără apă, în zbor, iar jucătorii și-au făcut  nevoile în chiuvete
Fremantle Dockers / Foto: Imago

Condiții insalubreAvionul a rămas fără apă, în zbor, iar jucătorii și-au făcut nevoile în chiuvete

  • Echipa de fotbal australian Fremantle Dockers a avut parte de un zbor de coșmar!
  • Lipsa apei i-a determinat pe pasageri să urineze în chiuvete, în timp ce personalul avionului era obligat să scoată manual mizeria din toalete.

Echipa luase un charter - National Jet Express - de la Launceston la Perth, la scurt timp după înfrângerea cu Hawthorn, din campionat.

La jumătate de oră de la decolare, a început coșmarul: avionul a rămas fără apă, iar jucătorii au fost nevoiți să-și facă nevoile în chiuvete.

Un adevărat calvar pentru personalul avionului, nevoit să degajeze toaletele... cu mâinile, scrie dailymail.co.uk.

„O neglijență flagrantă”

Uniunea Transportatorilor (TWU) - care reprezintă echipajul din cabină - și-a exprimat profunda îngrijorare cu privire la cele întâmplate, susținând că personalul și pasagerii s-au confruntat cu condiții nesigure și nesanitare din cauza toaletei nefuncționale.

Secretarul de stat al TWU din Australia de Vest, Tim Dawson, a catalogat situația ca fiind una „absolut inacceptabilă”, susținând, totodată, că „demonstrează o neglijență flagrantă a datoriei de grijă pentru pasageri și membrii echipajului.

Membrii echipajului nostru de cabină nu ar trebui să fie supuși unor astfel de condiții de muncă, iar pasagerii nu ar trebui să îndure astfel de experiențe stresante.

Acest incident subliniază necesitatea critică a reprezentanților din zona de sănătate și siguranță, pentru a le oferi o voce puternică angajaților, în vederea raportării unor astfel de incidente, înainte ca avionul să ajungă în aer”, a declarat Dawson, conform „Daily Mail”.

Anchetă internă la National Jet Express

TWU a contactat firma responsabilă - National Jet Express - care a început o investigație internă. La finalizarea anchetei, firma a promis că va aduce la cunoștință concluziile trase.

Echipa Fremantle Dockers a refuzat să comenteze, public, incidentul, însă fundașul Luke Ryan este pregătit să vorbească deschis despre cele întâmplate într-o conferință de presă.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5