Scandal la România U19  L-au sfidat pe selecționer și au fost trimiși acasă: „Comportamentul lor e un  semnal de alarmă ” » Cine sunt jucătorii-problemă
Gică Hagi și Luca Băsceanu / Foto: Sport Pictures

Scandal la România U19 L-au sfidat pe selecționer și au fost trimiși acasă: „Comportamentul lor e un semnal de alarmă” » Cine sunt jucătorii-problemă

  • Probleme de indisciplină la lotul național U19 al României, care se află în cantonament în Finlanda.
  • Mijlocașii Gabriel Gheorghe (17 ani) și Luca Băsceanu (18 ani) l-au sfidat pe selecționerul Ion Marin (69 de ani) la meciul cu Finlanda, scor 0-0, și au fost trimiși acasă.

Tensiuni la naționala U19, unde selecționerul Ion Marin a fost nevoit să ia măsuri drastice după ultimul meci amical.

Scandal la România U19: Gabriel Gheorghe și Luca Băsceanu, trimiși acasă

Mai exact, mijlocașii Gabriel Gheorghe (Rapid, împrumutat la FC Argeș) și Luca Băsceanu (Farul) au refuzat să mai iasă la încălzire, în minutul 69.

  • Luca Băsceanu: zero meciuri în Liga 1, la Farul
  • Gabriel Gheorghe: un meci (11 minute) în Liga 1, la Rapid

România efectuase 2 schimbări la pauză, iar în minutul 70 au mai fost făcute alte 4. Ultimele două modificări au apărut în minutule 85 și 90+1.

De pe banca României, înafară de Gheorghe și Băsceanu, doar portarul Radu nu a prins minute pe teren cu Finlanda.

Refuzul celor doi i-a costat scump. Selecționerul Ion Marin nu a tolerat comportamentul și a decis ca jucătorii să fie trimiși de urgență acasă.

România mai are programat un amical cu Finlanda, luni, de la ora 11:00.

Ion Marin: „Un mare semnal de alarmă!”

„I-am trimis acasă pentru că ieri au refuzat să iasă la încălzire spre finalul jocului. Poate că erau supărați că n-au fost titulari, dar mai era un joc. Toată lumea o să primească minute.

Depinde doar de evoluția lor la cluburi dacă îi voi mai convoca. Dacă vor convinge, vor veni lot. Mă gândesc că e un mare semnal de alarmă comportamentul lor”, a declarat Ion Marin, conform fanatik.ro.

Echipa României la meciul cu Finlanda:

ROMÂNIA: 1. Munteanu – 2. Chinteș, 3. Fălcușan – cpt., 25. Marincău (4. Bărăitaru 85’), 16. Techereș (14. R. Răzvan 70’) – 13. Cercel (5. Ureche 90+1’), 6. Cepoi (18. Laszlo), 8. Matei (19. Stoian 70’) – 21. Guțea (11. Păcuraru 46’), 9. Vermeșan (22. Doicaru 70’), 17. Dănciuțiu (7. Tarbă 46’)
Selecționer: Ion Marin
Rezerve: 12. R. Riccardo – 20. Gheorghe, 10. Băsceanu

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui  Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu: „M-a ajutat cel mai mult”
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”