GSP: Cele două femei lovite cu pumnii și picioarele la Gala RXF, 
primele declarații: „A dat în noi cu ură" + reacție șocantă a bărbatului

GSP: Cele două femei lovite cu pumnii și picioarele la Gala RXF, primele declarații: „A dat în noi cu ură" + reacție șocantă a bărbatului

Gazeta Sporturilor a relatat ieri pe larg despre imaginile scandaloase de la o gală de RXF (Real Xtreme Fighting), care a avut loc miercuri seară, în Sala Polivalentă. A fost vorba despre o luptă în ring cu lovituri de o brutalitate cruntă, între un bărbat și două femei: „Perversul” de pe Târgu Ocna, respectiv Bettyshor & Roxana Țuțu.

Roxana Țuțu, una dintre cele două femei care au intrat în meci, a devenit cunoscută după ce-a participat la emisiunea „Casa iubirii”, iar până la meciul de miercuri seară aceasta nu intrase într-un ring!

„Mă simt de parcă aș fi desfigurată! Bettyshor a fost un pic mai răuț, dar o să fie bine cu siguranță”, a fost prima reacție a acesteia pentru canalul de Youtube, WOWnews.

„Spre supărarea mea, a noastră, toată sala ținea cu el. Lucru care lasă de dorit. Am dat tot ce-am mai putut... Viața noastră o să revină la normal. Are și el copii acasă.... Mă chinui să-mi aduc aminte ce-a fost acolo. În schimb, îmi aduc aminte ce-am simțit pe fiecare lovitură”, a spus Roxana.
De partea celaltă, Bettyshor, pe numele ei real Beatrice Ungureanu, este luptătoare MMA, implicată activ în meciuri și gale ale sporturilor de contact.

„Am fost o bună încasatoare... Am fost ținuță de cască, regulile nu au fost cum se cuvine. Cele 140 de kile le-am simțit... El a avut ceva personal cu mine. Băi, Perversul a luat meciul în serios! El ne-a lovit cu sută la sută puterea lui. A fost agresiv! Agresivitatea asta... După meci, a plecat acasă! A lovit cu ură, tot ce-a făcut a făcut cu ură”, a mai spus Beatrice.

Într-o primă reacție după meciul din gala de la Polivalentă, cel cunoscut ca „Perversul” de pe Târgu Ocna a declarat scurt: „Îmi pare rău că am dat în ele, dar n-am vrut să-mi dezamăgesc copiii”.

Citește mai departe pe GSP.ro

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi  fără 3 titulari  în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
EURO 2024
05.07
DecimațiEfectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Citește mai mult
Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea  amical  din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Liga 1
05.07
Victorie la limităDinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Citește mai mult
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru  înlocuirea  lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Nationala
05.07
Propunere Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Citește mai mult
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Transfer  George Pușcaș  ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Stranieri
05.07
TransferGeorge Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Citește mai mult
Transfer George Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport