GSP: „Eram 24 în celulă". Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi
 mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu"

GSP: „Eram 24 în celulă". Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu"

Dănuț Lupu (57 de ani) a fost eliberat definitiv din închisoare și a vorbit pentru prima dată despre perioada prin care a trecut. Fostul sportiv a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare și a ieșit după 6 luni pentru că a condus fără permis.

Dănuț LupuFoto: Vlad Nedelea și Iosif Popescu / HotNews.ro

Lupu a rupt tăcerea și a povestit experiența prin care a trecut. El a precizat faptul că s-a gândit foarte serios să nu se predea și să plece din țară. A fost dezamăgit de faptul că nimeni de la Dinamo sau Rapid nu a venit să-l viziteze la penitenciarul Rahova. În schimb, i-a mulțumit lui Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, pentru sprijinul de care a avut parte.

Citește articolul integral pe GSP.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”