GSP: Noapte copleșitoare la Madrid pentru Rafael Nadal: eliminat, 
„Regele Zgurii" și-a luat adio de la turneu. Soția și sora au plâns în 
arenă. Țiriac, menționat în discursul de rămas-bun

GSP: Noapte copleșitoare la Madrid pentru Rafael Nadal: eliminat, „Regele Zgurii" și-a luat adio de la turneu. Soția și sora au plâns în arenă. Țiriac, menționat în discursul de rămas-bun

Rafael Nadal a jucat, azi-noapte, ultimul său meci pe zgura de la Madrid ♦ Spaniolul care va împlini în iunie 38 de ani a cedat în „optimi”, 5-7, 4-6 în fața cehului Jiri Lehecka, 22 de ani, locul 31 ATP ♦ Ultima oară la turneul pe care și l-a adjudecat de cinci ori, Rafa a avut parte, după meci, de o ceremonie specială din partea organizatorilor ♦ Părinții, mama și soția ibericului au plâns în timp ce pe tabelă rulau imagini de la victoriile lui Nadal din capitala Spaniei ♦ În speech-ul său, marele campion l-a menționat și pe Ion Țiriac, cel care a deținut mulți ani turneul.

Rafael Nadal pe zgura de la MadridFoto: Guillermo Martinez/NurPhoto/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Citește articolul integral pe GSP.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”