GSP: „Nu-i frumos așa ceva. Mai bine tăcea". CTP a răbufnit când a aflat decizia Simonei Halep. Ce l-a deranjat

GSP: „Nu-i frumos așa ceva. Mai bine tăcea". CTP a răbufnit când a aflat decizia Simonei Halep. Ce l-a deranjat

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, revenirea Simonei Halep pe zgură, consemnată miercuri, la Trophée Clarins, și încheiată printr-o nouă accidentare în dreptul fostului lider mondial, de data aceasta la genunchi. CTP explică de ce se declară nemulțumit de nivelul fizic al jucătoarei de 32 de ani și se pronunță, totodată, pe marginea altor două subiecte de interes: politica Roland Garros în privința wild-card-urilor și despărțirea prematură a Simonei de Carlos Martinez.

Cristian Tudor PopescuFoto: GSP

Revenirea Simonei Halep în circuit nu decurge nici pe departe pe măsura așteptărilor pe care fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon și le trasase în primăvară. Fragilitatea fizică a determinat-o să decline primele invitații de care a beneficiat în sezonul de zgură, pentru ca reîntâlnirea cu suprafața favorită să se transforme într-o nouă cumpănă rău prevestitoare.

Cristian Tudor Popescu, omul care a urmărit îndeaproape „călătoria” Simonei Halep din ultimul deceniu, subliniază un detaliu ce-ar putea cauza lipsa de vitalitate a acesteia. Și anume modul în care jucătoarea ar fi gestionat perioada în care a fost suspendată.

„Am fost surprins neplăcut, pentru că mi-am imaginat că Simona s-a antrenat - sau cel puțin așa a spus și asta am văzut și eu, că va continua antrenamentele în regim normal - în perioada în care a fost suspendată. Mi-am imaginat că-și va menține condiția fizică generală, adică rezistența în timp și articulațiile, mușchii. Mă gândeam că problema va fi cu reglarea loviturilor.

Fiindcă asta e diferența dintre antrenament și jocul pe puncte într-un turneu WTA. Acolo, e greu să lovești cu aceeași precizie și aceeași determinare ca la antrenament. Aici credeam că vor apărea probleme. Dar nu sunt aici!”, a afirmat Cristian Tudor Popescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește mai mult pe gsp.ro

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi  fără 3 titulari  în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
EURO 2024
05.07
DecimațiEfectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Citește mai mult
Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea  amical  din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Liga 1
05.07
Victorie la limităDinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Citește mai mult
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru  înlocuirea  lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Nationala
05.07
Propunere Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Citește mai mult
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Transfer  George Pușcaș  ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Stranieri
05.07
TransferGeorge Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Citește mai mult
Transfer George Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport