​GSP: Singura mașină pe care Gigi Becali anunță că o mai conduce: „Nu mă
 ating de alta. E diferență mare. Când o conduci, zici că desenezi"

​GSP: Singura mașină pe care Gigi Becali anunță că o mai conduce: „Nu mă ating de alta. E diferență mare. Când o conduci, zici că desenezi"

Gigi Becali, cunoscut pentru mașinile de lux pe care le-a avut de-a lungul anilor, a anunțat că de acum înainte își va cumpăra doar Rolls-Royce.

Patronul FCSB Gigi BecaliFoto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Patronul FCSB, care a condus de-a lungul anilor și mașini Mercedes, Bentley sau Maybach, spune că este fanul companiei din Marea Britanie și că nu va mai conduce altă mașină în afară de Rolls-Royce.

„Rolls-ul e Rolls. N-ai văzut că merg doar cu Rolls. Merg cu altceva? Nu mai pun mâna. Nu mă ating de altă mașină. De ce? E diferență mare între Rolls și alte mașini, ca de la cer la pământ. Când conduci un Rolls îți place, e ca și cum ai desena. Îți place să mergi cu ea. Te scoli și te gândești «Iau micul dejun și după mă duc în Rolls». E diferență mare între Rolls și restul mașinilor din lume”, a spus Gigi Becali.

Citește continuarea pe GSP.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”