GSP: „Toată lumea e surprinsă când aude de jobul meu. Sincer, e singura 
mea variantă". Cu ce se ocupă românca Andreea în SUA, povestea ei i-a 
dat pe spate pe americani

GSP: „Toată lumea e surprinsă când aude de jobul meu. Sincer, e singura mea variantă". Cu ce se ocupă românca Andreea în SUA, povestea ei i-a dat pe spate pe americani

Cel mai citit articol de natație din anul 2023 o are protagonistă pe românca Andreea Drăgoi (21 de ani).

Andreea DrăgoiFoto: Instagram

Site-ul Swim Swam, o publicație care tratează cu maximă atenție înotul mondial, la curent cu toate competițiile și toate informațiile importante, a alcătuit topul celor mai citite articole din 2023.

Primul loc este ocupat de materialul despre Andreea Drăgoi, o sportivă din România, studentă în Statele Unite ale Americii. Andreea, câștigătoarea mai multor concursuri de Miss, a depășit borna celor 80.000 de urmăritori pe Instagram.

Românca nu poate scoate bani din asta din cauza regulamentelor privind drepturile de publicitate în sportul universitar american.

Pentru a-și menține independența financiară, Andreea a lucrat 20 de ore săptămânal ca salvamar în fiecare an de studenție.

„Toată lumea e surprinsă când aude de jobul meu. Sincer, e singura mea variantă. Doar atât pot lucra în campus, din cauza vizei. E frustrant că nu pot monetiza munca din online. Totul e o luptă acum. Sper să se schimbe ceva. Avem vise, avem obiectivele noastre. Vrem să putem beneficia de pe urma numelui nostru”, a spus Drăgoi în cel mai citit articol al site-ului Swim Swam din 2023.

CITIȚI CONTINUAREA PE GSP.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”