Halep e la Cluj Simona a ajuns în Ardeal pentru Sports Festival și a fost  primită cu flori
Simona Halep și Emil Boc / Foto: captură video Facebook@Emil Boc

Halep e la ClujSimona a ajuns în Ardeal pentru Sports Festival și a fost primită cu flori

  • Simona Halep (33 de ani) a ajuns, vineri, la Cluj-Napoca, acolo unde va participa la Sports Festival.
  • Sportiva a fost întâmpinată la aeroport de primarul orașului, Emil Boc, cel care i-a înmânat un buchet de flori și i-a urat „Bun venit”.

La Sports Festival, eveniment ajuns la a 5-a ediție, Simona Halep va face pereche cu cel mai mare jucător român de tenis din ultimii 30 de ani, Andrei Pavel.

Cei doi vor înfrunta legendarul cuplu Steffi Graf/ Andre Agassi. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 18:00.

  • Graf și Agassi sunt căsătoriți de 23 de ani și au împreună doi copii: pe Jaden Gil (23 de ani) și pe Jaz Elle (21 de ani).
  • De asemenea, împreună, cei doi au câștigat 30 de titluri de Grand Slam, fiind considerați doi dintre cei mai valoroși sportivi din istoria tenisului.

Simona Halep s-a bucurat de revenirea la Cluj, acolo unde speră să le ofere spectatorilor un spectacol de calitate, în compania unui alt constănțean, Andrei Pavel.

„Primirea este superbă, aşa că am păşit cu dreptul. Mă simt bine. Mă bucur tare mult că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă. La meciul demonstrativ o să fie cu siguranţă o atmosferă deosebită”, a declarat Simona Halep, conform news.ro.

Emil Boc, despre Simona Halep: „Sunt convins că se simte ca acasă la Cluj”

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a declarat mai mult decât fericit de faptul că Simona Halep a acceptat propunerea de a juca la Sports Festival și s-a întors în orașul în care a trăit momente frumoase în trecut, alături de echipa națională de FED Cup (acum Billie Jean King Cup).

„I-am spus bun venit şi revenit acasă. Sunt convins că se simte ca acasă. M-a impresionat faptul că oamenii de la aeroport au aplaudat-o.

Asta arată că Simona rămâne în sufletul românilor. I s-a făcut o mare nedreptate (n.r. legat de suspendarea pentru dopaj).

Să o încurajăm mâine în Sala Polivalentă şi să îi urăm drum bun în tenisul mondial. Simona inspiră o generaţie întreagă”, a declarat Boc.

Bilete la România - Olanda  Fanii români au rezervate  7.000 de bilete : cum se pot achiziționa
Nationala
12:31
Bilete la România - Olanda Fanii români au rezervate 7.000 de bilete: cum se pot achiziționa
Citește mai mult
Bilete la România - Olanda Fanii români au rezervate 7.000 de bilete : cum se pot achiziționa
SE AMÂNĂ LIGA 1? GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi  decalat  în cazul în care România va merge în sferturi
Liga 1
14:52
SE AMÂNĂ LIGA 1?GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi decalat în cazul în care România va merge în sferturi
Citește mai mult
SE AMÂNĂ LIGA 1? GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi decalat în cazul în care România va merge în sferturi
„arogant!” Kovacs a bătut recordul:  20 de cartonaşe!  Contestat dur de cehi + le-a suspendat vedeta turcilor
EURO 2024
09:16
„arogant!”Kovacs a bătut recordul: 20 de cartonaşe! Contestat dur de cehi + le-a suspendat vedeta turcilor
Citește mai mult
„arogant!” Kovacs a bătut recordul:  20 de cartonaşe! Contestat dur de cehi + le-a suspendat vedeta turcilor
OLANDA CRITICATĂ  Jucătorii lui Koeman sunt  desființați  acasă înaintea duelului cu România:  ”Fie nu înțeleg, fie nu pot, fie nu vor!”
EURO 2024
11:53
OLANDA CRITICATĂ Jucătorii lui Koeman sunt desființați acasă înaintea duelului cu România: ”Fie nu înțeleg, fie nu pot, fie nu vor!”
Citește mai mult
OLANDA CRITICATĂ Jucătorii lui Koeman sunt desființați  acasă înaintea duelului cu România:  ”Fie nu înțeleg, fie nu pot, fie nu vor!”