417 goluri, ZERO trofee  Ghinion fără sfârșit pentru Harry Kane!  A pierdut 6 finale  până acum!
Harry Kane. Foto: Imago

417 goluri, ZERO trofee Ghinion fără sfârșit pentru Harry Kane! A pierdut 6 finale până acum!

  • Anglia a pierdut împotriva Spaniei în finala EURO 2024, scor 1-2.
  • Harry Kane (30 de ani), unul dintre cei mai eficienţi atacanți ai generației sale, a acumulat 417 goluri și a câștigat recent Gheata de Aur cu Bayern Munchen.
  • Cu toate acestea, cariera sa remarcabilă rămâne lipsită de titluri la nivel de echipă de club și de națională.
Lacrimile lui Messi  A ieșit accidentat de pe teren și a plâns ca un copil. Triumful Argentinei l-a făcut  cel mai titrat fotbalist  din istorie
Citește și
Lacrimile lui Messi A ieșit accidentat de pe teren și a plâns ca un copil. Triumful Argentinei l-a făcut cel mai titrat fotbalist din istorie
Citește mai mult
Lacrimile lui Messi  A ieșit accidentat de pe teren și a plâns ca un copil. Triumful Argentinei l-a făcut cel mai titrat fotbalist din istorie

Kane a pierdut acum a doua finală consecutivă a Campionatului European, după ce în 2021 a fost învins de Italia în finala de pe Wembley, în urma loviturilor de departajare.

De asemenea, el a mai pierdut alte patru finale: Liga Campionilor (2019) și două Cupe ale Ligii (2014-15 și 2020-21) cu Tottenham, și Supercupa Germaniei în acest sezon cu Bayern.

Cariera lipsită de trofee a lui Harry Kane

Deși a înscris 417 goluri în cariera sa și a câștigat recent Gheata de Aur cu Bayern, Kane nu a câștigat niciun titlu, nici la nivel de club, nici cu echipa națională.

A petrecut cea mai mare parte a carierei la Tottenham, dar nu a fost vreodată aproape de câștigarea campionatului, deși a ajuns până în finala Ligii Campionilor.

  • 2019 - Finala Champions League, a pierdut, 0-2, cu Liverpool

Fotbalistul s-a transferat în august 2023 de la Tottenham la Bayern Munchen.

  • Deși Bayern Munchen câștigase campionatul de 12 ori consecutiv, în sezonul în care Kane s-a alăturat echipei, titlul a fost câștigat de Bayer Leverkusen.
  • Chiar în primul său meci cu Bayern Munchen, Kane a pierdut Supercupa Germaniei în fața echipei RB Leipzig, care a câștigat cu 3-0 datorită unui hat-trick reușit de Dani Olmo.

Kane nu este singurul fotbalist în această situație

Pe lângă Harry Kane, mai sunt jucători de talie mondială care nu au câștigat niciun trofeu, scrie givemesport.com.

  • Luigi Di Biagio, Antonio Di Natale, Giuseppe Signori, Bernd Schneider, Leighton Baines, Matthew Le Tissier, Yildiray Basturk, Rob Lee, Stan Collymore, Joseba Etxeberria, Steve Bull, Cristiano Doni, Jonny Haynes, Socrates.
Am reușit să revenim în meci, dar nu am reușit să folosim acel impuls pentru a continua. Nu am reușit să păstrăm mingea și am fost pedepsiți spre final. Este cât se poate de dureros într-un meci de fotbal. Harry Kane
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”