Clauza-problemă  Motivul pentru care Rangers vrea să scape de  Ianis Hagi . Jucătorul și-ar dori să rămână
Ianis Hagi / Foto: Imago

Clauza-problemă Motivul pentru care Rangers vrea să scape de Ianis Hagi. Jucătorul și-ar dori să rămână

  • Jurnaliștii britanici vin cu noi dezvăluiri despre situația lui Ianis Hagi la Rangers.
  • Românul are o clauză prin care i se mărește considerabil contractul, dacă bifează un anumit număr de meciuri din postura de titular.

Continuă perioada agitată pentru internaționalul român Ianis Hagi (25 de ani), „exilat” la echipa secundă a celor de la Rangers.

Ianis Hagi face spectacol la echipa secundă a celor de la Rangers, însă nu are de gând să rămână prea mult timp la acel nivel.

Bagă bani în fotbal  Baschetbalistul Kevin Durant va deveni  acționar minoritar  la PSG
Citește și
Bagă bani în fotbal Baschetbalistul Kevin Durant va deveni acționar minoritar la PSG
Citește mai mult
Bagă bani în fotbal Baschetbalistul Kevin Durant va deveni acționar minoritar la PSG

Clubul l-a anunțat, recent, că nu mai are nevoie de serviciile sale și că este liber să-și găsească un nou angajament. Cu toate acestea, pentru moment, nu există o ofertă concretă pentru el.

Ianis Hagi vrea să rămână la Rangers

Jurnaliștii britanici au descoperit două detalii extrem de interesante despre relația Hagi-Rangers.

În primul rând, Ianis Hagi și-ar dori să joace la Rangers în continuare, în pofida opoziției antrenorului Philippe Clement.

Fotbalistul român a postat un mesaj, după meciul cu Derby, prin care lasă de înțeles că este bucuros de întoarcerea la club, după ce i-a expirat împrumutul la Deportivo Alaves:

E bine acasă”, a scris Ianis Hagi pe rețelele sociale.

În plus, se pare că există o clauză secretă (până acum) în contractul lui Ianis Hagi, care i-ar determina pe șefii celor de la Rangers să-l vândă neapărat în această vară.

Mijlocașul are o clauză în contract prin care i se mărește considerabil contractul, dacă bifează un anumit număr de meciuri din postura de titular.

În acest moment, Ianis Hagi ar încasa aproximativ 1.300.000 de euro pe an la Rangers, iar suma ar urma să crească, dacă ar fi titularizat constant de Philippe Clement, în această stagiune.

Din acest motiv, șefii lui Rangers sunt convinși că cea mai bună decizia ar fi vânzarea lui Ianis: ar încasa o sumă consistentă și ar scăpa de un salariu mare, care ar urma să crească.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”