Ioan Andone: Am fost dominati cum nu am fost niciodata acasa

Ioan Andone: Am fost dominati cum nu am fost niciodata acasa

Dinamo s-a impus in derbiul cu Steaua (2-1), cainii reusind sa obtina prima victorie dupa cinci etape de cosmar. Cu toate ca echipa sa s-a impus, Ioan Andone a recunoscut suprematia ros-albastrilor din a doua repriza. "Am fost dominati cum nu am fost niciodata acasa. Am avut probleme mari, dar am fost norocosi", a precizat tehnicianul gazdelor dupa meci.

Ioan AndoneFoto: Agerpres

"Jocul iti ofera sanse, cand pui presiune pe adversar reusesti. Am egalat repede. In repriza a doua am avut probleme mari, am fost dominati cum nu am fost niciodata acasa. Bonfim si Latovlevici ne-au pus mari probleme, l-au facut pe Moti mare, a facut cel mai bun meci al lui. Ema Dolha a avut si el o prestatie foarte buna. Cristea s-a antrenat doua saptamani dintr-o luna, dar a dat randament. Sunt importante astea trei puncte, ne mentinem sus. Sunt 6-7 echipe care se vor bate pentru titlu. Trebuie sa fim mult mai pragmatici pe viitor, sa jucam la sacrificiu, ca azi. E o victorie mare dupa 5 meciuri de cosmar. Nu am facut un meci prea reusit, am fost dominati, dar norocosi, trebuie sa recunoastem" - Ioan Andone (in cadrul conferintei de presa).

"Sunt foarte fericit. Steaua nu stiu cine e, Barcelona din Romania? Ei joaca tiki-taka. Pentru noi conteaza mai mult lupta pentru titlu decat ca am batut Steaua, dar suntem fericiti" - N'Doye.

"Nu e nimic mai frumos decat o victorie impotriva Stelei. Este o victorie mare, e prematur sa vorbim ca am revenit in lupta pentru titlu. Mai avem mult de munca. Multumesc suporterilor ca au fost alaturi de noi" - Gabi Torje (digisport).

"Am tinut sa dedic primul meu gol contra Stelei celui care a fost Catalin Haldan. Cred ca am mai avut o lovitura de la 11 metri la Torje, dar nu am ce sa-i reprosez arbitrului, s-a descurcat bine si nu a influentat rezultatul final. Cred ca Becali stia ca o sa piarda si d-asta a plecat la pauza. Complexul a trecut in Ghencea si sper sa tina cat mai mult. Cred ca am revenit in lupta pentru titlu. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa continuam asa. Fanii ne-au impins de la spate" - Marius Niculae (digisport).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

OFICIAL   Florinel Coman , prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
Stranieri
16:44
OFICIAL Florinel Coman, prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
Citește mai mult
OFICIAL Florinel Coman , prezentat la noua echipă: „Un transfer tare lângă Joselu!”
BLOGGERIȚĂ LA RAPID  Șucu  schimbă tot : o nouă persoană va avea rolul de ofițer de presă
Liga 1
19:29
BLOGGERIȚĂ LA RAPID Șucu schimbă tot: o nouă persoană va avea rolul de ofițer de presă
Citește mai mult
BLOGGERIȚĂ LA RAPID Șucu schimbă tot : o nouă persoană va avea rolul de ofițer de presă
Kroos despre imigrație Nu și-ar lăsa fiica în oraș, după ora 23: „ Germania  nu mai e țara care era acum 10 ani”
Campionate
17:41
Kroos despre imigrațieNu și-ar lăsa fiica în oraș, după ora 23: „Germania nu mai e țara care era acum 10 ani”
Citește mai mult
Kroos despre imigrație Nu și-ar lăsa fiica în oraș, după ora 23: „ Germania nu mai e țara care era acum 10 ani”
Fără autoritate Imaginile care explică eliminarea Braziliei de la Copa America.  Selecționerul, ignorat complet  de jucători
Campionate
18:18
Fără autoritateImaginile care explică eliminarea Braziliei de la Copa America. Selecționerul, ignorat complet de jucători
Citește mai mult
Fără autoritate Imaginile care explică eliminarea Braziliei de la Copa America. Selecționerul, ignorat complet de jucători