Jucătorii echipei Boca Juniors, eliberați pe cauțiune după ce s-au bătut cu brazilienii de la Atletico Mineiro

Jucătorii echipei Boca Juniors, eliberați pe cauțiune după ce s-au bătut cu brazilienii de la Atletico Mineiro

Arestaţi după violenţele care au avut loc după eliminarea d​in Copa Libertadores, jucătorii echipei Boca Juniors au fost eliberaţi pe cauţiune, informează AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marţi, fotbaliştii formaţiei argentiniene s-au bătut cu brazilienii de la Atletico Mineiro şi apoi cu forţele de ordine, după meciul pierdut la lovituri de departajare, în returul optimilor, scor 1-3.

Ca urmare a violenţelor, anumiţi jucători şi conducători ai clubului Boca Juniors au fost arestaţi. După 12 ore petrecute în arest la Belo Horizonte, ei au fost eliberaţi pe cauţiune. Restul delegaţiei argentiniene a petrecut noaptea în autocarul clubului, parcat în faţa comisariatului, sub escorta poliţiei.

Conform G1, patru persoane, acuzate de vătămare corporală, au semnat un document conform căruia se angajează să se prezinte la o audiere în viitor.

Echipa Boca Juniors a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, de echipa Atletico Mineiro, în manşa secundă a optimilor Copa Libertadores. În tur, scorul a fost 0-0, informează News.ro.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”