Au aruncat prosopul  Presa din Kosovo:  „Speranțe înainte, disperare după”  + jucătorii lui Foda, huiduiți de ultrași +51 foto
Presa din Kosovo a recunoscut că victoria României a fost una clară și că naționala lui Franco Foda a arătat foarte puțin în primul meci din Liga Națiunilor FOTO GOLAZO.ro

Au aruncat prosopul Presa din Kosovo: „Speranțe înainte, disperare după” + jucătorii lui Foda, huiduiți de ultrași

  • Presa din Kosovo a recunoscut că victoria României a fost una clară și că naționala lui Franco Foda a arătat foarte puțin în primul meci din Liga Națiunilor
  • Ultrașii kosovari le-au strigat jucătorilor „Afară, afară” după eșecul clar cu România

Kosovo a suferit a treia înfrângere consecutivă cu Franco Foda selecționer și prima într-o competiție oficială. La finalul meciului, fotbaliștii au fost fluierați de propria galerie.

One  Man  Show  Superstarul Parmei l-a uimit pe Mihai Stoica:  „Parcă era Robben”
Citește și
One Man Show Superstarul Parmei l-a uimit pe Mihai Stoica: „Parcă era Robben”
Citește mai mult
One Man Show  Superstarul Parmei l-a uimit pe Mihai Stoica: „Parcă era Robben”

Kosovarii, răi în tribune, mielușei pe teren

„Kosovo a eșuat complet la primul meci din Liga Națiunilor. Au fost mari speranțe mari, însă totul s-a încheiat rău, 0-3, un jucător eliminat și posibile amenzi din partea UEFA.

Deși stadionul a fost plin de spectatori și sprijinul de la început a fost mare, Kosovo a arătat foarte puțin”, au scris jurnaliștii de la Koha.net.

Kosovo - Romania (7).jpg
Kosovo - Romania (7).jpg

Galerie foto (51 imagini)

Kosovo - Romania (1).jpg Kosovo - Romania (2).jpg Kosovo - Romania (3).jpg Kosovo - Romania (4).jpg Kosovo - Romania (5).jpg
+51 Fotografii
labels.photo-gallery

Kosovo, ciuca bătăilor cu naționala Kosovo

Cu Franco Foda selecționer, Kosovo a înregistrat al trei eșec consecutiv și primul într-o competiție oficială. Mai mult, kosovarii au golaveraj 0:8 în ultimele trei partide.

Singura victorie a lui Foda pe banca naționalei din Kosovo rămâne cea de la debut, 1-0 într-un amical disputat cu Armenia la Erevan.

Rezultate lui Franco Foda ca selecționer al naționalei statului Kosovo

  • 1-0 cu Armenia, amical (Erevan)
  • 0-2 cu Ungaria, amical (Budapesta)
  • 0-3 cu Norvegia, amical (Oslo)
  • 0-3 cu România, Liga Națiunilor (Priștina)

Muriqi & Co, huiduiți și fluierați de ultrași

Fanii din Kosovo au creat o atmosferă ca de război la meciul cu România, iar naționala de la Priștina riscă sancțiuni grele din partea UEFA.

Ultrașii puși pe scandal tot meciul și-au vărsat nervii pe jucătorii lui Franco Foda.

„Fanii au fost auziți fluierându-i pe jucătorii kosovari, cărora le-au strigat „afară, afară”, a mai notat publicația citată.

“Marre, marre” - Tifozët fishkëllejnë futbollistët pas humbjes nga Rumania

“Marre, marre” - Tifozët fishkëllejnë futbollistët pas humbjes nga Rumania

Posted by KTV Video on Friday 6 September 2024

Sârbii au taxat prestația kosovarilor

„Așa-zisa Kosovo, dezastru la Priștina. Românii și-au umilit rivalii într-un meci umbrit de un mare scandal.

Românii au obținut o victorie convingătoare contra așa-zisei Kosovo, 3-0, în prima rundă din Liga Națiunilor.

Trebuie menționat că duelul de la Priștina a fost marcat de comportamentul rușinos al fanilor echipei gazdă, care au huiduit imnul rivalei", a scris blic.rs.

Românii au răspuns momentului huiduielilor de la imn distrugând așa-zisa Kosovo. Fanii de la Priștina i-au primit pe jucătorii români cu insulte violente, au fluturat steaguri ale Albaniei și ale așa-zisei Armatei de Eliberare din Kosovo zurnal.rs, site din Serbia

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”