LASK LINZ - FCSB  Optimism în tabăra austriecilor înainte de duelul cu  FCSB : „Dacă am provocat-o pe Salzburg, ne putem aștepta la mai mult joi”
Thomas Darazs (46 de ani), antrenorul lui LASK Linz, a vorbit despre duelul cu FCSB din play-off-ul Europa League. Foto: Imago

LASK LINZ - FCSB Optimism în tabăra austriecilor înainte de duelul cu FCSB: „Dacă am provocat-o pe Salzburg, ne putem aștepta la mai mult joi”

  • Thomas Darazs (46 de ani), antrenorul lui LASK Linz, a vorbit despre duelul cu FCSB din play-off-ul Europa League.
  • Meciul dintre LASK Linz și FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe platforma Voyo.
  • Returul va avea loc în Ghencea, pe 29 august.

LASK Linz a înfruntat-o sâmbătă pe rivala RB Salzburg, în etapa a treia din noul sezon al campionatului Austriei, și a pierdut pe teren propriu, scor 0-1.

La finalul partidei, tehnicianul Thomas Darazs a fost întrebat de jurnaliștii austrieci despre duelul de joi cu FCSB și s-a declarat optimist.

LASK LINZ - FCSB. Thomas Darazs, optimist înainte de meciul cu campioana României

Dacă am reușit să o provocăm pe Salzburg, care spune că ca e de departe cea mai bună echipă din Austria, având posesie mai mare și șuturi mai multe, atunci cred că ne putem aștepta la mai mult cu FCSB. Sigur, după un astfel de meci emoțiile sunt la nivel înalt, dar cred că meritam măcar un egal, dacă nu chiar victoria.

Dacă reușești să ai o astfel de prestație cu Salzburg, atunci nu ai de ce să te temi în următoarele două meciuri. Ar fi bine să fim mai decisivi la ultima pasă și să nu mai așa stresați în fața porții. Ar fi bine să luăm o gură de cafea în gură, nu un cuțit, și să băgăm mingea simplu în plasă, în loc să tragem cu 200km/h”, a spus Thomas Darazs, coonform ligaportal.at.

Tehnicianul a fost completat și de Tobias Lawal, portarul lui LASK: „Ne-a lipsit ultima pasă azi. Am controlat jocul, dar n-am reușit să marcăm. A fost un meci reușit și vom lua tot ce e mai bun din el pentru jocul de joi cu FCSB”.

LASK Linz nu are parte de cel mai fericit debut de sezon în Austria. După două victorii, 3-0 în Cupă cu Gurten și 2-1 cu Hartberg, viitoarea adversară a lui FCSB din play-off-ul Europa League a pierdut cu Altach, 1-2, și cu rivala RB Salzburg, 0-1, ambele meciuri pe teren propriu.

Învingătoarea dintre LASK și FCSB va merge în faza principală din Europa League, în timp ce învinsa va merge în Conference League.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !