Indisciplină  S-a certat cu antrenorul și are interzis la echipă: „ După meciul cu FCSB , a fost o problemă”
FCSB - Sepsi / Foto: Sport Pictures

Indisciplină S-a certat cu antrenorul și are interzis la echipă: „După meciul cu FCSB, a fost o problemă”

  • Patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a explicat cum a fost nevoit să renunțe la doi jucători importanți în această vară, din motive disciplinare.
  • Ion Gheorghe (24 de ani) s-a certat cu antrenorul Bernd Storck și a fost obligat să plece, în timp ce Vitalie Damașcan (25 de ani) a insistat să fie lăsat să se transfere în altă parte.

Laszlo Dioszegi a recunoscut că a existat un conflict între Ion Gheorghe și antrenorul Bernd Storck, în sezonul trecut, în urma căruia fotbalistul a fost obligat să plece.

Mai exact, pe 11 februarie, în partida FCSB - Sepsi 1-0, Ion Gheorghe a fost introdus în teren în minutul 88. Fotbalistul a avut apoi un conflict cu antrenorul.

Storck nu-l iartă pe Gheorghe

Imediat după meci, Ion Gheorghe a fost împrumutat în Polonia, la Stal Mielec. Revenit la Sepsi în această vară, mijlocașul a fost obligat din nou să plece, la Gloria Buzău, de data aceasta definitiv.

„Întotdeauna am spus că noi nu vrem să avem secrete. Ei (n.r. - Gheorghe și Damașcan) au fost daţi împrumut anul trecut, au venit înapoi... 

Ion Gheorghe a avut o problemă cu antrenorul (n.r. - Bernd Storck) la meciul cu FCSB de la Bucureşti, apoi i s-a spus foarte clar că nu se mai bazează pe el. Acum, a venit decizia ca el să plece definitiv. A fost o soluţie bună pentru ambele părţi”, a declarat Laszlo Dioszegi la WE Radio Sfântu Gheorghe.

Damașcan, disperat să plece de la Sepsi

În cazul lui Vitalie Damașcan, situația a fost diferită. Atacantul moldovean a vrut să plece de la echipă încă de iarna trecută.

Inițial, Vitalie a fost cedat sub formă de împrumut în Elveția, la Stade-Lausanne. În această vară s-a întors la Sfântu Gheorghe, dar și-a cerut din nou plecarea.

A fost lăsat să se transfere la adversara CFR-ului din Conference League, Maccabi Petah Tikva, iar covăsnenii nu s-au ales cu vreun ban.

„Anul trecut, în iarnă, când am fost în Turcia, Damaşcan s-a dus de 10 ori la camera antrenorului să-i spună că nu vrea să rămână la Sfântu Gheorghe, că are ofertă din Elveţia şi că ăsta e ţelul lui, că nu vrea să rămână.

Până la urmă, antrenorul a fost de acord să-l lase să plece în Elveţia, sub formă de împrumut.

Acum, când a revenit după împrumutul în Elveţia, l-am întrebat foarte clar care sunt gândurile lui. L-am reprimit în lot, s-a şi antrenat cu noi câteva zile, dar a spus foarte clar că gândul lui nu este la noi, nu este în România şi că el vrea să plece afară.

Slavă-Domnului că peste 2-3 zile a venit o ofertă pentru el! Înainte ca cineva să se gândească, să ştiţi că noi n-am primit niciun leu. S-a înţeles cu o echipă din Israel, şi-a luat bagajele şi a plecat”, a completat Laszlo Dioszegi.

Greul de azi începe  FCSB visează la  Top 8 în Europa League , dar e în topul echipelor cu cel mai greu program
Europa League
14:22
Greul de azi începe FCSB visează la Top 8 în Europa League, dar e în topul echipelor cu cel mai greu program
Citește mai mult
Greul de azi începe  FCSB visează la Top 8 în Europa League , dar e în topul echipelor cu cel mai greu program
CINE TRANSMITE PAOK - FCSB  Campioana României joacă azi în faza principală din  Europa League , LIVE de la ora 22:00
Europa League
17:18
CINE TRANSMITE PAOK - FCSB Campioana României joacă azi în faza principală din Europa League, LIVE de la ora 22:00
Citește mai mult
CINE TRANSMITE PAOK - FCSB  Campioana României joacă azi în faza principală din  Europa League , LIVE de la ora 22:00
situație critică Clubul nu se prezintă la meciul următor, din cauza problemelor financiare
Liga 2
14:05
situație critică Clubul nu se prezintă la meciul următor, din cauza problemelor financiare
Citește mai mult
situație critică Clubul nu se prezintă la meciul următor, din cauza problemelor financiare
Djokovic critică sistemul  Sârbul a comentat cazul  Sinner-WADA : „Este destul de evident”
Tenis
11:19
Djokovic critică sistemul Sârbul a comentat cazul Sinner-WADA: „Este destul de evident”
Citește mai mult
Djokovic critică sistemul  Sârbul a comentat cazul  Sinner-WADA : „Este destul de evident”
UEFA, ordin pentru FCSB  Campioana  nu e lăsată  să joace în Europa cu cromatica tricourilor de Liga 1 + Cum va fi echipamentul diseară, cu PAOK
Europa League
09:00
UEFA, ordin pentru FCSB Campioana nu e lăsată să joace în Europa cu cromatica tricourilor de Liga 1 + Cum va fi echipamentul diseară, cu PAOK
Citește mai mult
UEFA, ordin pentru FCSB  Campioana nu e lăsată să joace în Europa cu cromatica tricourilor de Liga 1 + Cum va fi echipamentul diseară, cu PAOK
RADU PETRESCU, CRITICAT DUR  Arbitrul român a stârnit  nemulțumiri  în rândul fanilor englezi după ce a condus Aston Villa - Bayern, în Liga Campionilor
Liga Campionilor
09:53
RADU PETRESCU, CRITICAT DUR Arbitrul român a stârnit nemulțumiri în rândul fanilor englezi după ce a condus Aston Villa - Bayern, în Liga Campionilor
Citește mai mult
RADU PETRESCU, CRITICAT DUR  Arbitrul român a stârnit nemulțumiri în rândul fanilor englezi după ce a condus Aston Villa - Bayern, în Liga Campionilor
FĂRĂ SUFLU   Halep pierde  un meci epuizant  și este eliminată de la turneul din Hong Kong!  Blinkova: „Am jucat cel mai bun tenis din viața mea!”
Tenis
13:18
FĂRĂ SUFLU Halep pierde un meci epuizant și este eliminată de la turneul din Hong Kong! Blinkova: „Am jucat cel mai bun tenis din viața mea!”
Citește mai mult
FĂRĂ SUFLU   Halep pierde  un meci epuizant și este eliminată de la turneul din Hong Kong!  Blinkova: „Am jucat cel mai bun tenis din viața mea!”
„Ne dorim 40.000 de spectatori”  Dinamo vrea să umple Arena Națională  la derby-ul cu FCSB  din etapa #13
Liga 1
09:59
„Ne dorim 40.000 de spectatori” Dinamo vrea să umple Arena Națională la derby-ul cu FCSB din etapa #13
Citește mai mult
„Ne dorim 40.000 de spectatori”  Dinamo vrea să umple Arena Națională la derby-ul cu FCSB din etapa #13