Liga 1: Astra Giurgiu vs FC Botoșani 2-2 / Oaspeții au condus cu 2-0, Patache a fost eliminat în minutul 71

Liga 1: Astra Giurgiu vs FC Botoșani 2-2 / Oaspeții au condus cu 2-0, Patache a fost eliminat în minutul 71

Astra Giurgiu și FC Botoșani au remizat, sâmbătă, scor 2-2, în prima etapă a noului sezon din Liga I. Oaspeții au condus cu 2-0, însă au fost egalați după ce au rămas în inferioritate numerică, informează Mediafax.

Liga 1Foto: lpf.ro

FC Botoșani, antrenată în acest nou sezon de fostul jucător Marius Croitoru, a început excelent partida de la Giurgiu și a deschis scorul după 21 de minute, prin Rodriguez, care a înscris din lovitură de la 11 metri. Cinci minute mai târziu, Ongenda a șutat imparabil din lovitură liberă și a majorat avantajul moldovenilor.

Cu patru minute înainte de pauză, Valentin Gheorghe a redus din diferență pentru formația antrenată de Dan Alexa. Fotbalistul de 22 de ani a înscris cu capul, din careu, în urma unei centrări primite de la Radunovic. În minutul 73, imediat după ce fundașul Andrei Patache, de la FC Botoșani, a fost eliminat în urma unui fault dur, David Tiram, fundaș israelian sosit în această vară în Liga I, a stabilit scorul final, 2-2, după ce a marcat cu capul, din interiorul careului.

Cele două formații consemnează al doilea egal din tot atâtea meciuri disputate în noul sezon din Liga I, după ce FC Voluntari și Sepsi au remizat, vineri, scor 0-0.

Au evoluat echipele:

Astra: Lazăr - Graur, Tiram, Graovac, Radunovic – Moise (Crepulja ’64), Simion, Biceanu (Matei ’33) – Grecu (Begue ’27), Alibec, V.Gheorghe. Antrenor: Dan Alexa

FC Botoşani: Pap - Patache, Miron, Chindriş, Soiledis - J. Rodriguez, Papa – Golofca (Piţian ’76), Ongenda (Pierce ’66), Ofosu – Corban (Askovski ’69). Antrenor: Marius Croitoru.

Arbitru de centru a fost George Găman, acesta fiind ajutat de Mircea Grigoriu, Adrian Popescu (asistenţi). Rezervă a fost Andrei Antonie, iar observatori Constantin Ştefan și Imilian Şerbănică.

Tot sâmbătă, CFR Cluj primește vizita echipei Poli Iași, de la ora 21:00.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
MM, iritat de patron   Gestul care îl enervează: „Așa  retrogradează FCSB !”
Liga 1
09:38
MM, iritat de patron Gestul care îl enervează: „Așa retrogradează FCSB!”
Citește mai mult
MM, iritat de patron   Gestul care îl enervează: „Așa retrogradează FCSB !”
VIDEO Cum au fost primiți jucătorii lui Dinamo de galerie, după  finalul de coșmar  cu Botoșani
Liga 1
00:20
VIDEOCum au fost primiți jucătorii lui Dinamo de galerie, după finalul de coșmar cu Botoșani
Citește mai mult
VIDEO Cum au fost primiți jucătorii lui Dinamo de galerie, după  finalul de coșmar cu Botoșani
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Special
27.09
„Viața mea îi aparține!” Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Citește mai mult
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Curaj și precizie  Cine este  Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Liga 1
27.09
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu, noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Citește mai mult
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost  eliminat în minutul 7  în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Europa League
27.09
Mesajul lui Drăgușin Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Citește mai mult
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”