Lyon - Bayern 0-3/ Antrenament cu public, inaintea finalei Champions League

Lyon - Bayern 0-3/ Antrenament cu public, inaintea finalei Champions League

Bayern Munchen este in finala Champions League, dupa un succes net obtinut pe terenul lui Olympique Lyon: bavarezii s-au impus cu 3-0, printr-o tripla antologica semnata de Olici - croatul a deschis scorul in minutul 26, l-a majorat in minutul 67 si a inchis tabela in minutul 78.

Bayern a avut un retur mai putin complicat decat s-ar fi asteptat: francezii au repetat partitura tactica din primul joc, bazata pe o exagerata preocupare defensiva. Mai mult, Lyon a gresit foarte mult in prima jumatate de ceas, oferindu-i adversarului sansa de a rezolva meciul rapid: Olici a deschis scorul in minutul 26, dupa o combinatie cu Muller.

Sugestiv pentru stilul gazdelor - Lyon a avut prima ocazie abia in minutul 30, la incursiunea lui Bastos in careul lui Butt!

La reluare, antrenorul francezilor a trimis in teren un al doilea varf, insa nu a modificat cu nimic profilul tactic: Lyon a ramas in continuare prizoniera unor trasee care nu aduceau mingea la poarta, iar ruperile de ritm au lipsit complet. Minutul 65 aduce o modificare importanta in economia intalnirii: gazdele raman in 10 oameni, dupa ce Cris a fost eliminat pentru doua galbene, luate unul dupa altul.

Imediat, Bayern a inchis definitiv problema calificarii - gol Olici pentru 2-0, dupa o angajare perfecta venita de la Altintop. A fost seara speciala a lui Olici, pentru ca jucatorul isi definiteaza tripla in minutul 78, cand inscrie si cu capul.

Triumf pentru Bayern Munchen si pentru antrenorul Luis Van Gaal care va disputa a doua sa finala de Champions, dupa ce a castigat trofeul la comanda lui Ajax (1995).

Bayern isi va afla adversara din finala miercuri seara, dupa returul dintre Barcelona si Inter Milano (1-3 in primul joc).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5