Spioni Maccabi Tel-Aviv a câștigat  Supercupa Israelului . Pintilii și Charalambous au urmărit din tribune adversara lui FCSB
Eran Zahavi. Foto: maccabi-tlv.co.il

SpioniMaccabi Tel-Aviv a câștigat Supercupa Israelului. Pintilii și Charalambous au urmărit din tribune adversara lui FCSB

  • Maccabi Tel-Aviv, adversara celor de la FCSB în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, a câștigat Supercupa Israelului, după 2-0 cu Maccabi Petach Tikva.
  • Elias Charalambous și Mihai Pintilii au fost prezenți în tribune la meciul de pe Bloomfield Stadium.
  • FCSB - Maccabi Tel-Aviv se va juca marți, 23 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua (Ghencea). Returul va avea loc miercuri, 31 iulie, la Budapesta (pe stadionul lui Honved).

Campioană a Israelului în sezonul precedent, Maccabi Tel-Aviv s-a duelat pentru Supercupă cu Maccabi Petach Tikva, câștigătoarea Cupei.

Maccabi Tel-Aviv a câștigat Supercupa Israelului, după 2-0 cu Maccabi Petach Tikva

Golurile au fost marcate de starul Eran Zahavi ('14) și Matan Hozez ('90+4).

A fost primul meci oficial disputat de Maccabi Tel-Aviv sub conducerea antrenorului sârb Žarko Lazetić.

  • Partida a fost urmărită din tribune de Mihai Pintilii și Elias Charalambous, care au „spionat” următoarea adversară din Liga Campionilor.

Cum a arătat Maccabi Tel Aviv la Supercupa Israelului: Mishpate - Davidzada, Shiomo, Baltaxa, Nachmias (Asante '61) - Perez, van Overeem, Kanichowsky (Niddam '90+4) - Addo (Hozez '60), Zahavi (Abu Farhi '81), Biton (Cohen '61). Antrenor: Žarko Lazetić

Viitoarea adversară a FCSB-ului a jucat trei amicale în această vară: 5-0 vs Ruch Chorzow (Polonia), 0-0 vs Rakow (Polonia) și 2-0 vs Omonia Nicosia (Cipru).

  • Până la „dubla” cu Maccabi Tel-Aviv, FCSB mai are de îndeplinit o formalitate: returul cu Virtus (marți, 16 iulie, ora 20:30). Campioana României a câștigat cu 7-1 în San Marino.

FCSB - Maccabi. Două meciuri programate vineri în Liga 1

Primul meci din dubla cu israelienii va fi pe terenul trupei lui Charalambous, iar FCSB, din postura de organizatoare, a decis când se va juca: marți, 23 iulie, ora 21:30.

Confruntarea va avea loc pe stadionul Steaua, din Ghencea, acolo unde FCSB a disputat un meci european și în vara lui 2024: duelul cu danezii de la Nordjaelland, terminat remiză, 0-0. 

FCSB - Maccabi Tel Aviv se va juca între două etape de campionat pentru roș-albaștri. În cele două runde, FCSB va juca cu Slobozia, în deplasare, și cu Oțelul, acasă. Cu Slobozia e, de fapt, tot în București, fiindcă meciul va avea loc la Clinceni.

Amândouă jocurile de Liga 1 vor avea loc, la solicitarea campioanei, într-o zi de vineri.

Returul e pe 31 iulie, la Budapesta

Returul dintre Maccabi și FCSB se va juca în Ungaria, la Budapesta și e programat miercuri, pe 31 iulie, urmând să fie găzduit de stadionul lui Honved.

Această dublă are o miză uriașă. În afara calificării în turul 3 din Ligă, câștigătoarea are garantată prezența cel puțin în grupele Conference League. În plus, înainte cu o zi de meciul tur, de la București, va avea loc tragerea la sorți pentru turul 3. Maccabi/FCSB vor fi în urna capilor de serie, iar adversara se va alege dintre: Midtjylland, Sparta Praga, Malmo, Ludogoreț, APOEL Nicosia și Jagiellonia.

Programul FCSB până la final de iulie

  • 16 iulie: FCSB - Virtus (Champions League)
  • 19 iulie: Slobozia - FCSB (Liga 1)
  • 23 iulie: FCSB - Maccabi Tel Aviv (Champions League)
  • 26 iulie: FCSB - Oțelul (Liga 1)
  • 31 iulie: Maccabi Tel Aviv - FCSB (Champions League)
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”