Zero regrete Șumudică  nu suspină  după Bîrligea: „Dacă și-a dorit FCSB, să fie sănătos”
Marius Șumudică (sursă foto: sportpictures)

Zero regreteȘumudică nu suspină după Bîrligea: „Dacă și-a dorit FCSB, să fie sănătos”

  • Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul Rapidului, nu regretă că finanțatorul Dan Șucu (61 de ani) a ratat transferul lui Daniel Bîrligea (24 de ani), ajuns în cele din urmă la campioana FCSB.
  • Antrenorul giuleștenilor a lăsat de înțeles că noii atacanți transferați de Rapid ar fi mai buni decât Bîrligea.
  • FCSB l-a transferat pe vârful celor de la CFR Cluj pentru 2,5 milioane euro.

Rapid și FCSB s-au luptat timp de 48 de ore pentru transferul atacantului de la CFR Cluj. Bîrligea a ales FCSB, care a plătit pentru transfer 2,5 milioane euro. Giuleștenii ofereau doar 1,8 milioane euro, în trei rate.

S-a rupt Edjouma  FCSB suferă o  pierdere grea  înaintea derby-ului cu CFR: Malcom are leziune musculară + Cât va lipsi
Citește și
S-a rupt Edjouma FCSB suferă o pierdere grea înaintea derby-ului cu CFR: Malcom are leziune musculară + Cât va lipsi
Citește mai mult
S-a rupt Edjouma  FCSB suferă o pierdere grea înaintea derby-ului cu CFR: Malcom are leziune musculară + Cât va lipsi

Marius Șumudică nu plânge după Bîrligea

Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, a declarat că nu este afectat că FCSB a câștigat lupta cu giuleștenii pentru Daniel Bîrligea.

„Pe mine nu m-a durut că s-a dus Bîrligea la FCSB. Dacă jucătorul îşi doreşte să plece în altă parte ce să zic. Dacă un jucător îşi dorea să vină la Rapid, OK, dacă şi-a dorit să meargă la FCSB, să fie sănătos. Îi dorim baftă.

Nu ştiu dacă este adevărat ce zice domnul Becali, că i-am ridicat noi preţul. Astea nu mă privesc pe mine, pentru că eu sunt antrenor.

Dar, dacă pe mine m-ar fi pus să aleg între cel care vine şi Bîrligea, l-aş alege pe cel care vine cu ochii închişi.

Da, Bîrligea este un jucător bun, nu contest asta. Are potenţial, e tânăr şi poate creşte.

Depinde de ambient şi de tot ce se întâmplă acolo. Nu vreau să vorbesc despre alte cluburi. În momentul în care am fost întrebat, mi l-am dorit. Dacă ceilalţi au plătit mai mult, eu nu am ce să fac”, a declarat Marius Șumudică la Fanatik.ro

Rapid, asalt pe piața transferurilor

Rapid a transferat pe bandă rulantă după pierderea lui Daniel Bîrligea. Clubul din Giulești a rezolvat transferul a nu mai puțin de patru fotbaliști: Dina Grameni (20 de ani), Tobias Christensen (24 de ani), Clinton N′Jie (28 de ani) și Aaron Boupendza (28 de ani).

„Salut, rapidiști! Sunt Dina Grameni și sunt extrem de fericit că am semnat cu Rapid București. De-abia aștept să încep munca în alb și vișiniu și aștept primul meci pe Giulești într-o atmosferă superbă. Hai, Rapid”, a declarat Dina Grameni pentru Rapid TV.

Grameni și Christensen au semnat deja contractele cu Rapid.

Am văzut fotografii și clipuri cu suporterii și abia aștept să joc în fața lor. Este un proiect foarte ambițios, m-a atras acest lucru și sper că vom reuși să ducem Rapidul în vârful clasamentului Tobias Christensen, pentru fcrapid.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”