Schumacher a reapărut în public  Daily Mail susține că legendarul pilot a asistat weekendul trecut la  nunta fiicei sale
Michael Schumacher, când concura în Formula 1 Foto: Imago

Schumacher a reapărut în public Daily Mail susține că legendarul pilot a asistat weekendul trecut la nunta fiicei sale

  • Michael Schumacher, 55 de ani, de șapte ori campion mondial în Formula 1, a suferit o traumă cerebrală profundă într-un grav accident la schi, în 2013. 
  • Tabloidul britanic Daily Mail anunță că Schumacher a reapărut pentru prima oară în public după mai mult de un deceniu. 
  • Fostul mare pilot a asistat la nunta fiicei sale, Gina-Maria. „Comunică mesajele cu ochii”, a dezvăluit o vedetă italiană de televiziune.

Michael Schumacher e poate cel mai mare pilot din istoria Formulei 1. 

FĂRĂ SUFLU   Halep pierde  un meci epuizant  și este eliminată de la turneul din Hong Kong!  Blinkova: „Am jucat cel mai bun tenis din viața mea!”
Citește și
FĂRĂ SUFLU Halep pierde un meci epuizant și este eliminată de la turneul din Hong Kong! Blinkova: „Am jucat cel mai bun tenis din viața mea!”
Citește mai mult
FĂRĂ SUFLU   Halep pierde  un meci epuizant și este eliminată de la turneul din Hong Kong!  Blinkova: „Am jucat cel mai bun tenis din viața mea!”

Germanul e încă primul în topul titlurilor mondiale, câștigând de șapte ori F1 în perioada 1994-2004. 

Lewis Hamilton i-a egalat performanța în 2020. 

Michael Schumacher, traumă cerebrală după gravul accident suferit la schi

În urmă cu mai mult de un deceniu, pe 29 decembrie 2013, a suferit un grav accident la schi în Alpii Francezi. A fost operat de urgență, dar trauma cerebrală era mult prea profundă. 

După un an, s-a anunțat că a ieșit din comă. De atunci, a fost tratat acasă, până în 2020 în Elveția, apoi în Spania, în sud-vestul insulei Mallorca. 

De la accident, nu a mai apărut niciodată în public. Până acum. 

91 de curse
a câștigat Michael Schumacher în Formula 1. Prima victorie, la Spa-Francorchamps (Belgia, 1992). Ultima, la Shanghai (China, 2006)

Michael Schumacher a asistat la nunta fiicei. „Comunică mesajele cu ochii”

Daily Mail anunță că Schumacher, 55 de ani, a asistat weekendul trecut la nunta fiicei sale, Gina-Maria, 27 de ani, organizată chiar în Mallorca, pe domeniul familiei.

Fiica lui Michael, la nuntă, alături de soțul ei, Iain Bethke Foto: Instagram Fiica lui Michael, la nuntă, alături de soțul ei, Iain Bethke Foto: Instagram
Fiica lui Michael, la nuntă, alături de soțul ei, Iain Bethke Foto: Instagram

Jurnaliștii britanici susțin că oaspeților li s-a interzis să aibă telefoanele la ceremonie.

Mail a prezentat și declarația Elisabettei Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, ex-patronul scuderiei de Formula 1 Benetton. Ea a dezvăluit cum comunică Schumacher. 

Michael nu vorbește, comunică mesajele cu ochii. Numai trei persoane îl pot vizita, știu cine sunt. Soția lui a creat un spital în casa din Spania Elisabetta Gregoraci, vedetă italiană de televiziune

„Michael e aici, nu-i duc lipsa. Doar că nu mai e Michael cum îl știam”

Tabloidul insular a amintit declarațiile făcute în ultimii ani de Mick Schumacher, băiatul său, și de fostul lider Ferrari, Jean Todt. 

„Eu și tata ne înțelegem într-un alt mod acum”, a spus Mick în documentarul dedicat de Netflix (2021) vieții campionului. 

În vârstă de 25 de ani, fiul lui Schumacher a pilotat în Formula 1 pentru Haas în 2021 și 2022. 

„Michael e aici, nu-i duc lipsa. Doar că nu mai e Michael cum îl știam. E diferit și e ajutat minunat de soția și de copiii lui, care îl protejează”, a afirmat Todt anul trecut.

Viața sa e diferită acum. Am avut privilegiul de a împărtăși momente alături de el. E tot ce se poate spune. Din nefericire, soarta l-a lovit în urmă cu un deceniu. Nu mai e Michael pe care l-am cunoscut toți în Formula 1 Jean Todt, fost șef al scuderiei Ferrari
„La Rapid sunt bisericuțe”Fostul conducător al giuleștenilor consideră că nu există unitate în vestiar
Liga 1
07.10
„La Rapid sunt bisericuțe”Fostul conducător al giuleștenilor consideră că nu există unitate în vestiar
Citește mai mult
„La Rapid sunt bisericuțe”Fostul conducător al giuleștenilor consideră că nu există unitate în vestiar
Dat afară din Superligă!   Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Liga 1
07.10
Dat afară din Superligă! Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Citește mai mult
Dat afară din Superligă!   Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Șut are ruptură!  Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul”  Marijana.  Ce șanse are  să joace în Dinamo - FCSB
Liga 1
07.10
Șut are ruptură! Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul” Marijana. Ce șanse are să joace în Dinamo - FCSB
Citește mai mult
Șut are ruptură!  Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul”  Marijana. Ce șanse are să joace în Dinamo - FCSB
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi  Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că  nu renunță : „Vreau să devin profesionist”
Liga 3
07.10
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că nu renunță: „Vreau să devin profesionist”
Citește mai mult
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi  Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că nu renunță : „Vreau să devin profesionist”
Convocare surpriză  Mircea Lucescu  a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
Nationala
07.10
Convocare surprizăMircea Lucescu a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
Citește mai mult
Convocare surpriză Mircea Lucescu a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
„Nu plec!” Marius Șumudică nu renunță la Rapid: „Mi-am dorit prea mult să vin aici” + „Meciul cu FCSB nu este mai important decât restul”
Liga 1
00:00
„Nu plec!” Marius Șumudică nu renunță la Rapid: „Mi-am dorit prea mult să vin aici” + „Meciul cu FCSB nu este mai important decât restul”
Citește mai mult
„Nu plec!” Marius Șumudică nu renunță la Rapid: „Mi-am dorit prea mult să vin aici” + „Meciul cu FCSB nu este mai important decât restul”
Alex Dobre la Rapid    Oficial : giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Stranieri
07.10
Alex Dobre la Rapid Oficial: giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Citește mai mult
Alex Dobre la Rapid  Oficial : giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Probleme la Sibiu  Acționarul principal de la Hermannstadt a decis  să se retragă : „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”
Liga 1
07.10
Probleme la Sibiu Acționarul principal de la Hermannstadt a decis să se retragă: „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”
Citește mai mult
Probleme la Sibiu  Acționarul principal de la Hermannstadt a decis să se retragă : „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”