Echipa ideală   Mihai Stoica  și-a ales favoriții de la rivale: „Un jucător inteligent. O achiziție foarte bună făcută de Rapid”
Dina Grameni / Foto: Sport Pictures

Echipa ideală Mihai Stoica și-a ales favoriții de la rivale: „Un jucător inteligent. O achiziție foarte bună făcută de Rapid”

  • Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica (59 de ani), a alcătuit echipa ideală din Liga 1, fără a lua în calcul jucătorii din propria curte
  • Oficialul roș-albaștrilor a optat pentru cinci jucători de la Universitatea Craiova.

Pentru a evita să fie subiectiv, Mihai Stoica a alcătuit un prim „11” ideal al Ligii 1 doar din jucătorii rivalei.

A ales cinci jucători de la Universitatea Craiova, patru de la Rapid și doi de la CFR Cluj

MM Stoica, laude pentru Grameni: „E un jucător foarte inteligent”

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre noul jucător al celor de la Rapid, Constantin „Dina” Grameni, pe care îl vede mult mai matur fotbalistic decât vârsta pe care o are, 22 de ani.

Conducătorul celor de la FCSB a recunoscut că l-ar fi introdus pe Grameni în primul „11” chiar dacă ar fi avut ca opțiuni mijlocașii centrali de la FCSB, deoarece este un jucător extrem de inteligent.

„Grameni e clar unul dintre jucătorii pe care i-aș alege! Poate că anul trecut nu a fost la nivelul la care a fost în (n.r. - sezonul) 2022-2023, când a fost cel mai bun sezon al lui şi când a avut un raport substanţial la câştigarea campionatului de către Farul, marcând 7 goluri. Și ce goluri!

E un jucător inteligent, care a crescut foarte mult, are doar 22 de ani. Cred că e o achiziţie foarte bună făcută de Rapid! Ar fi fost mijlocașul perfect, dacă era puțin mai agresiv. Dar nu le poți avea pe toate”, a declarat Mihai Stoica, la „Fotbal Show” de la Prima Sport.

E un jucător cu care ajungi la poartă. Mă uitam şi la naţionala de tineret acum, el a căpătat maturitate. Fotbalistic e la 30 de ani. Are piciorul stâng foarte bun şi e foarte inteligent, adică cred că e genul de jucător care e în stare să interpreteze orice partitură îi dă antrenorul.  Şi dacă i-aş fi avut pe Şut şi Lixandru, pe mijlocaşii noştri (n.r. - ca variante), Grameni avea şanse mari în opinia mea Mihai Stoica

Echipa ideală aleasă de MM Stoica:

  • Siegrist (Rapid) - Manea (Rapid), Săpunaru (Rapid), Screciu (Univ. Craiova), Bancu (Univ.Craiova) - Grameni (Rapid), Mekvabishvili (Univ.Craiova) - Baiaram (Univ.Craiova), Tachtsidis (CFR Cluj), Mitriță (Univ. Craiova) - Louis Munteanu (CFR Cluj)

Panduru, cu cinci jucători de la FCSB

Fostul internațional român Basarab Panduru a compus și el echipa ideală din Liga 1, dar a plasat și jucători de la FCSB. Chiar cinci la număr.

Echipa ideală aleasă de Panduru:

  • Târnovanu (FCSB) - Manea (Rapid), Ngezana (FCSB), Maldonado (Univ.Craiova), Bancu (Univ. Craiova) - Șut (FCSB), Oshima (Univ.Craiova) - Deac (CFR Cluj), Olaru (FCSB), Mitriță (Univ.Craiova) - Bîrligea (FCSB)
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5