Cererea „Zeiței”  Nadia  îi cedează Sabrinei medalia sa de bronz, însă pune o condiție: „Atunci va putea să mi-o returneze”
Nadia Comăneci / Foto: Imago

Cererea „Zeiței”Nadia îi cedează Sabrinei medalia sa de bronz, însă pune o condiție: „Atunci va putea să mi-o returneze”

  • Nadia Comăneci (62 de ani) a declarat că este gata să-i ofere Sabrinei Voinea-Maneca medalia sa de bronz de la sol, obținută la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976.
  • „Zeița de la Montreal” a revenit cu anumite completări asupra deciziei.

Sabrina Voinea-Maneca (17 ani) a reușit un concurs foarte bun la Jocurile Olimpice, însă nu a reușit să cucerească vreo medalie.

A fost foarte aproape la sol, unde a terminat la egalitate cu Ana Maria Bărbosu, însă s-a clasat pe locul 4, deoarece a avut o notă de plecare mai mare decât a colegei sale (5.9, față de 5.8).

I-au cerut medalia  CIO i-a solicitat lui  Jordan Chiles  să restituie medalia de bronz + Ce se întâmplă dacă refuză
Citește și
I-au cerut medalia CIO i-a solicitat lui Jordan Chiles să restituie medalia de bronz + Ce se întâmplă dacă refuză
Citește mai mult
I-au cerut medalia CIO i-a solicitat lui Jordan Chiles să restituie medalia de bronz + Ce se întâmplă dacă refuză

Nadia Comăneci pune condiții: „Trebuie să continue!”

Pentru a-i recunoaște munca din ultimii patru ani și pentru a o încuraja să continue la cel mai înalt nivel, Nadia Comăneci a declarat că va renunța la medalia sa de bronz de la sol, câștigată la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Însă, Nadia a revenit asupra deciziei și a produs o mică modificare în promisiunea sa: vrea să se asigure că Sabrina nu renunță la gimnastică, așa cum mama și antrenoarea sa, Camelia, a lăsat de înțeles în aceste zile.

„Da, se ştie declaraţia pe care am făcut-o. Îi ofer această medalie Sabrinei pentru că o merită din plin ca o recompensă morală, dar cu promisiunea ca atunci când îşi va câştiga propria ei medalie, să mi-o returneze pe a mea”, a declarat Nadia Comăneci, conform orangesport.ro.

Sabrina Voinea-Maneca plânge necontenit

Camelia Voinea a afirmat că gimnasta este distrusă după sosirea deciziei de la TAS. S-a închis în cameră, iar în acest moment nu mai vrea să audă de gimnastică.

Nici nu pot să vorbesc, plâng întruna. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Mi-a venit rău când am primit vestea.

Nici eu, nici Sabri nu mai vrem să auzim de gimnastică. Nu suntem bine, Sabri s-a închis în cameră și plânge”, a declarat Camelia Voinea, pentru gsp.ro.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”