„Rutine identice” Nadia Comăneci și videoclipul prin care vrea să demonstreze că Sabrina Voinea  merită o medalie  olimpică

„Rutine identice”Nadia Comăneci și videoclipul prin care vrea să demonstreze că Sabrina Voinea merită o medalie olimpică

  • Nadia Comăneci (62 ani) încearcă din răsputeri să o ajute pe Sabrina Voinea (17 ani) să obțină o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Legendara gimnastă a postat pe Instagram un videoclip în care sunt prezentate evoluțiile Sabrinei de la Paris.

Sabrina a fost penalizată cu o zecime (n.r. - 0,1 puncte) de arbitri pentru, se pare, o ieșire de pe suprafața de concurs. Cu acea zecime, ar fi terminat finala pe ultima poziție a podiumului și ar fi luat medalia de bronz.

Încă o contestație  GOLAZO.ro a aflat că și  Ana Maria Bărbosu  își cere dreptatea la TAS! + cum a tratat Tribunalul două cazuri similare
Citește și
Încă o contestație GOLAZO.ro a aflat că și Ana Maria Bărbosu își cere dreptatea la TAS! + cum a tratat Tribunalul două cazuri similare
Citește mai mult
Încă o contestație  GOLAZO.ro a aflat că și Ana Maria Bărbosu își cere dreptatea la TAS! + cum a tratat Tribunalul două cazuri similare

Nadia Comăneci spune că rutinele Sabrinei Voinea au fost identice, dar punctate diferit

Sportiva noastră și-a cerut dreptatea la TAS, iar Nadia Comăneci a postat un videoclip prin care încearcă să demonstreze că Sabrina merita medalia.

Prestațiile din proba de echipe și cea individuală au fost asemănătoare, dar Voinea a fost punctată diferit.

„Aceleași rutine identice… Finala pe echipe și finala de la sol… cu 2 valori diferite de dificultate”, a scris Nadia pe Instagram.

S-a amânat audierea Sabrinei Voinea

Inițial, s-a vorbit despre faptul că Sabrina Voinea va fi audiată astăzi (8 august), însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, din informațiile furnizate de euronews.ro.

De altfel, sursa citată anunță că, totuși, decizia ar putea să vină până la finalul acestei săptămâni.

Motivul: TAS-ul are nevoie de timp pentru a studia toate probele și declarațiile făcute în acest caz.

Federația Internațională de Gimnastică (FIG) a înaintat chiar ea o scrisoare către TAS, prin care a cerut amânarea cazului, deoarece factorii importanți, implicați în această situație inedită, au plecat către țările lor, imediat după încheierea tuturor competițiilor de gimnastică artistică.

Nici avocații Sabrinei nu și-ar dori un proces pe grabă, deoarece și-ar dori o documentare completă în acest caz, pentru o susținere mai puternică în fața instanței.

Cel mai devreme, audierea ar urma să aibă loc în a doua parte a zilei de vineri sau sâmbătă. Așadar, ar trebui ca decizia să fie comunicată în acest weekend.

Clasament finală sol JO 2024

1. Rebeca Andrade (Brazilia) 14,166

2. Simone Biles (SUA) 14,133

3. Jordan Chiles (SUA) 13,766

4. Ana Maria Bărbosu (România) 13,700

5. Sabrina Maneca-Voinea (România) 13,700

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”