Oțelul e lider Trupa lui Dorinel Munteanu, victorie  cu Hermannstadt + Juric, gol de trei puncte pe final
Oțelul Galați - Hermannstadt

Oțelul e liderTrupa lui Dorinel Munteanu,victorie cu Hermannstadt + Juric, gol de trei puncte pe final

  • Oțelul Galați - Hermannstadt a învins-o pe Hermannstadt cu 1-0 și a urcat pe primul loc în Liga 1
  • Juric a marcat golul victoriei în minutul 87.

Oțelul a învins-o pe Hermannstadt cu 1-0 și a obținut primul succes la Galați în acest start de sezon. Trupa lui Dorinel Munteanu urcă pe primul loc în Liga 1, cel puțin până la meciul de duminică, din Bănie, dintre Universitatea Craiova și Petrolul.

Maciel, Stevanovic, Pop și Zivulic au ratat pentru Oțelul în prima repriză, care s-a încheiat cu golul lui Murgia, anulat pe motiv de ofsaid.

În repriza a doua, Cisotti a tras în bara transversală, iar golul a venit cu trei minute înainte de final. Tănase a pătruns pe partea stângă, a tras de la marginea careului, iar Juric a reluat în poartă mingea respinsă în față de Căbuz.

Finalul meciului a fost unul cu scântei. Dorinel Munteanu a vrut să se ia la bătaie cu un spectator din spatele băncii de rezerve.

În urma acestui rezultat, Oțelul a strâns 10 puncte după patru etape și are golaveraj 6:2, în timp ce Hermannstadt rămâne fără victorie în acest start de sezon.

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu are două egaluri și două înfrângeri, golaveraj 2:5

Etapa viitoare, Oțelul joacă în deplasare la Arad, iar Hermannstadt are meci acasă cu FC Botoșani.

Oțelul Galați - Hermannstadt 1-0

A marcat: Juric (min. 87)

FINAL DE MECI

Dorinel Munteanu a terminat meciul plin de nervi. Antrenorul Oțelului s-a certat cu un spectator din spatele băncii de rezerve.

min. 90+2 - schimbare la Oțelul, iese Lameira, intră Andronache

min. 87 - Gool Oțelul! Juric înscrie pentru trupa lui Dorinel Munteanu după ce Căbuz a respins în față șututl lui Tănasă

min. 83 - Găman aproape de autogol, însă arbitrul a acordat fault în atac

min. 79 - încă o schimbare la Oțelul: a ieșit Pop și a intrat Teles

min. 78 - fază hilară la Galați: Lameira a încercat să înscrie cu călcâiul, dar a fost aproape de accidentare

min. 77 - cea mai mare ocazie a Oțelului! Cisotti trage din afara careului, mingea lovește bara transversală

min. 65 - schimbări la ambele echipe: Hermannstadt - a ieșit Ianis Stoica și a intrat Neguț, Oțelul - au ieșit Maftei și Djuric, au intrat Tănasă și Adăscăliței

min. 58 - schimbare la Hermannstadt: a ieșit Deaconu și a intrat D. Iancu

min. 46 - start în repriza a doua, schimbare la Oțelul: iese Maciel, intră Juric

PAUZĂ LA GALAȚI

min. 45 + 3 - Hermannstadt înscrie prin Murgia, însă golul italianului este anulat pentru ofsaid

min. 41 - Zivulic, omul care etapa trecută a marcat contra campioanei FCSB, trage peste poartă

min. 35 - Pop a trimis cu capul peste poarta celor de la Hermannstadt

min. 30 - șansă de gol pentru Oțelul! Greșeală în apărarea Sibiului, mingea ajunge la Stevanovic, care trage într-un fundaș de la Hermannstadt

min. 18 - Chițu scapă spre poarta Oțelului, însă este deposedat de Stefanovic, care respinge în corner

Jucătorii celor două echipei controlează cu greu mingea pe gazonul ars, cu porțiuni în care s-a pus nisip

min. 4 - prima ocazie a meciului! Maciel trage pe lângă poartă în urma unei faze superbe reușite de căpitanul Cisotti

min. 1 - a început meciul

Gazonul de la Galați se prezintă în condiții extrem de proaste.

Oțelul Galați - Hermannstadt, echipe de start

  • Oțelul Galați:  I. Popescu - Maftei, Cisse, Stefanovic, Zhelev - Cisotti, Zivulic, Lameira - Maciel, Pop, Duric Antrenor: Dorinel Munteanu
  • Hermannstadt: Căbuz - Căpușă, Găman, Bejan, A. Oroian - R. Deaconu, A. Ivanov, Murgia - Balaure, A. Chițu, I. Stoica
  • Antrenor: Marius Măldărășanu
  • Stadion: Oţelul (Galaţi)
  • Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari), Arbitru AVAR: Vodă Alexandru (Alba Iulia)

Măldărășanu: „Dacă nu există un minimum respect față de mine, trebuie să existe față de echipă”

Antrenorul gazdelor, Marius Măldărășanu, are un conflict mocnit cu cei din conducere, după declarațiile prin care a criticat public lipsa transferurilor la club, în ciuda plecărilor de la echipa sibiană.

„Nu iese fum fără foc, dar atmosfera e bună în ceea ce privește grupul. Am spus-o și la conferința trecută, cât sunt aici nu are ce să se întâmple din punctul de vedere al atmosferei. Așa a fost mereu. Multe nu sunt de spus, nu vreau să comentez. Sunt aici pentru că trebuie să fiu aici. Dacă voi fi în altă parte, înseamnă că trebuie să fiu în altă parte.

Concluzia este una singură: niciun fulg de nea nu cade decât acolo unde trebuie să cadă. În rest, nu aș mai vrea să comentez, pentru că dacă nu există un minimum respect față de mine, măcar un minimum de respect față de echipă trebuie să existe.

Jucătorii au nevoie de liniște, lucrurile sunt bune după cum am spus. Poate unii sunt afectați, alții nu. Important este să mergem cu încredere la Galați. Restul nu contează”, a spus Măldărășanu la conferință.

Dorinel Munteanu: „Va fi mai greu ca-n Ghencea”

Tehnicianul gălățenilor spune că partida de la Sibiu e mai dificilă decât victoria cu FCSB din Ghencea.

„Trebuie să fim conștienți că vom avea o partidă foarte dificilă, cu un adversar incomod, cu jucători cu experiență, care dacă prind o zi bună pot să pune probleme oricărei echipe.

Fotbaliștii noștri au învățat în ultimele trei meciuri ce înseamnă concentrarea la fiecare joc. De aceea ne propunem să dăm totul în cele 90 de minute, să fim concentrați la maximum și să putem, după foarte mare efort și foarte multă întrebuințare, să ne bucurăm de rezultatul final.

Se poate spune că va fi un meci mai dificil decât cel din Ghencea (n.r. câștigat de Oțelul cu 2-0 în fața lui FCSB), absolut! Ne dorim mai mult”, a declarat Dorinel Munteanu.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5