7.000 la antrenament   Pașcanu n-are loc la EURO, dar poate   promova în La Liga !
Suporterii celor de la Sporting Gijon / Foto: Facebook@Sporting de Gijon

7.000 la antrenament Pașcanu n-are loc la EURO, dar poate promova în La Liga!

  • Sporting Gijon o va întâlni pe Espanyol Barcelona, duminică, 9 iunie, acasă, în semifinalele barajului de promovare în La Liga, manșa tur.
  • Formația pentru care evoluează și fundașul român Alexandru Pașcanu nu a mai evoluat în La Liga din stagiunea 2016/2017.

Sporting Gijon a terminat sezonul 2023/2024 din La Liga 2 pe locul 5 și și-a câștigat dreptul de a se lupta cu Espanyol, Eibar și Oviedo pentru ultimul loc disponibil pentru accederea în La Liga.

Alexandru Pașcanu a fost om de bază pentru Gijon, mai ales în prima parte a sezonului, în care a fost titular incontestabil. Fie fundaș dreapta, fie fundaș central-dreapta, într-un sistem cu trei fundași centrali.

Spre finalul stagiunii, antrenorul Miguel Angel Ramirez l-a trecut pe banca de rezerve pe fotbalistul român.

26 de meciuri, un gol și o pasă de gol
a reușit Alexandru Pașcanu pentru Gijon, în acest sezon de La Liga 2

Sâmbătă dimineață, la ultimul antrenament înaintea partidei tur cu Espanyol Barcelona, aproximativ 7.000 de suporteri ai formației din Gijon au ales să fie alături de favoriții lor, pentru a le oferi un imbold de încredere în aceste confruntări decisive.

Returul de la Barcelona este programat joi, 13 iunie, însă Gijon are șansa de a lua o opțiune serioasă încă de duminică seară, când vor avea alături cel puțin 25.000 de suporteri, care îi vor împinge de la spate.

Pașcanu, ignorat de Edi Iordănescu

Alexandru Pașcanu nu a reprezentat o opțiune concretă pentru selecționerul României, Edward Iordănescu.

Fundașul s-a regăsit de câteva ori pe lista preliminară a stranierilor, dar de fiecare dată a ratat lista finală, fiind preferați alți fotbaliști.

Chiar dacă este fotbalistul cu cele mai multe prezențe în naționala de tineret a României (25), a jucat pentru „tricolori” la Jocurile Olimpice și are zeci de prezențe în liga secundă din Spania, Alexandru Pașcanu nu a bifat niciun meci în naționala de seniori a României.

1.000.000 de euro
este cota de piață a lui Alexandru Pașcanu, conform tranfermarkt.de
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”