Presa portugheza: Sapunaru risca trei ani de suspendare

Presa portugheza: Sapunaru risca trei ani de suspendare

Cristian Sapunaru risca, conform presei din Portugalia, o suspendare de trei ani de zile dupa ce, impreuna cu coechipierul Hulk, a batut un om de ordine. Jurnalistii lusitani au precizat ca exista o inregistrare in care se poate observa cum internationalul roman il loveste pe respectivul steward.

La finalul partidei dintre Benfica si Porto (scor 1-0), Sapunaru si Hulk au avut o altercatie (in drumul spre vestiare) cu unul dintre oamenii de ordine. O proba concreta pentru suspendarea celor doi fotbalisti ar exista pe una dintre camerele video ale arenei Da Luz, informeaza NewsIn.

Sapunaru risca o suspendare de trei ani (conform regulamentelor in vigoare), romanul intrand la categoria "lovire a unui oficial sau a unui jucator". Acest lucru se sanctioneaza cu suspendare intre de la 6 luni la 3 ani si cu o amenda de 7500 de euro.

In cazul in care se va dovedi ca cei doi doar au raspuns unor agresiuni verbale, Sapunaru si Hulk risca o suspendare intre doua si sase partide si o amenda cuprinsa intre 1250 si 12.500 de euro.

In urma cu aproximativ o luna de zile, Cristian Sapunaru s-a luat la cearta cu un jurnalist la revenirea din Polonia, acolo unde Romania a castigat cu 1-0 amicalul cu tara gazda. Imediat dupa incident, fundasul a fost suspendat pentru doua partide si amendat cu 1000 de euro de catre FRF.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”