FCSB, subiect tabu Răzvan Lucescu  nu vrea să audă  de posibilul duel din play-off contra campioanei României: „Nu știu, nu-mi pasă”
Răzvan Lucescu

FCSB, subiect tabuRăzvan Lucescu nu vrea să audă de posibilul duel din play-off contra campioanei României: „Nu știu, nu-mi pasă”

  • Răzvan Lucescu nu vrea să vorbească despre posibilul duel cu FCSB din play-off-ul de calificare în grupele UEFA Champions League
  • PAOK Salonic și FCSB se vor întâlni în playoff dacă vor trece de Malmo FF și de Sparta Praga

Ultimul duel european între Răzvan Lucescu (55 de ani) și echipa finanțată de Gigi Becali a fost sfertul de finală din fosta Cupă UEFA, Steaua - Rapid, dublă câștigată de roș-albaștri după 1-1 în Giulești și 0-0 pe fostul Stadion Național, în 2006.

„Arma e Răzvan” Crește pericolul pentru FCSB: PAOK, echipa lui Lucescu, e  mai puternică  față de sezonul trecut
Citește și
„Arma e Răzvan”Crește pericolul pentru FCSB: PAOK, echipa lui Lucescu, e mai puternică față de sezonul trecut
Citește mai mult
„Arma e Răzvan” Crește pericolul pentru FCSB: PAOK, echipa lui Lucescu, e mai puternică față de sezonul trecut

Răzvan Lucescu despre FCSB: „Nu știu, nu-mi pasă, nu vreau să știu”

Posibilul duel dintre PAOK-ul lui Răzvan Lucescu și FCSB este unul cu miză uriașă pentru ambele echipe. UEFA premiază accederea în grupele Ligii cu 18,26 milioane de euro, iar cecul total ar putea depăși 30 de milioane de euro.

Mai mult, PAOK Salonic nu a jucat niciodată în noul format din grupele UEFA Champions League. Răzvan Lucescu nu vrea să se gândească însă la dubla cu FCSB.

„Nu știu. Mai e un meci după acesta, pe 13 august? Chiar nu știu. Pentru noi, e doar această dublă cu Malmo.

Nu știu, nu-mi pasă, nu vreau să știu. Ce ar putea fi mai motivant decât să joci cu o formație ca Malmo și să te califici? E mai mult decât suficient pentru a ne mobiliza”, a declarat Răzvan Lucescu la conferință.

Lucescu îi sperie pe suedezi cu infernul din arena Toumba

PAOK joacă marți, 6 august la Malmo, iar manșa retur are loc șapte zile mai târziu, de la 20:30. Lucescu îi avertizează pe suedezi că returul din Grecia va fi unul foarte greu pentru ei.

„Depinde de noi să-i facem confuzi în joc, trebuie să știm că va trebui să ne ridicăm nivelul, trebuie să știm să reacționăm perfect.

Calificarea se va juca în două meciuri. Trebuie să ținem cont că va fi returul la Salonic peste o săptămână, unde nu va fi simplu pentru Malmo”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”