Motivat  Mesajul lui Răzvan Marin după ce a fost din nou  decisiv  pentru România : „Trebuie să continuăm așa dacă vrem să fim în America” 
Razvan Marin/Foto:GOLAZO.ro

Motivat Mesajul lui Răzvan Marin după ce a fost din nou decisiv pentru România : „Trebuie să continuăm așa dacă vrem să fim în America”

  • ROMÂNIA- LITUANIA 3-1. Răzvan Marin (28 de ani), speră ca echipa națională să continue evoluțiile bune din ultimele meciuri pentru a obține calificarea la Cupa Mondială din 2026.
Naționala în toată țara Lucescu insistă ca România să joace și  în alte orașe  din cauza terenului și a fanilor
Citește și
Naționala în toată țaraLucescu insistă ca România să joace și în alte orașe din cauza terenului și a fanilor
Citește mai mult
Naționala în toată țara Lucescu insistă ca România să joace și  în alte orașe din cauza terenului și a fanilor

Mijlocașul naționalei și al celor de la Cagliari a adus bucuria în tribunele Stadionului „Steaua” în minutul 87, când a transformat cu sânge rece lovitura de pedeapsă, care punea România în avantaj pentru a doua oară.

Răzvan Marin: „Trebuie să continuăm așa dacă vrem să fim în America”

După fluierul de final al partidei, Răzvan Marin a vorbit despre bucuria de la faza penalty-ului transformat și a transmis că România nu a putut să-și pună în practică jocul de posesie din cauza gazonului.

„A fost o bucurie mare, dar a fost mai mare la European. Într-adevăr, în fața a 30.000 de oameni nu e ușor, dar mă bucur că am reușit să marchez și am ajutat echipa să ia cele 3 puncte, cu toate că a fost un meci chinuit, greu, terenul nu ne-a ajutat deloc, dar până la urmă sunt importante cele 3 puncte.

Cred că am început meciul foarte bine, primele 10-15 minute au fost ale noastre, apoi au început să controleze jocul. A venit și acel gol înainte de pauză.

Cred că terenul a fost mai mult pe placul lor decât pe al nostru. Noi ne-am dori să jucăm unde este terenul bun și putem să practicăm fotbalul pe care îl dorim. Un fotbal bun, de posesie, mai ales împotriva unor asemenea adversari”, a declarat Răzvan Marin.

De asemenea, mijlocașul celor de la Cagliari a remarcat faptul că naționala antrenată de Mircea Lucescu a reușit să câștige această partidă, deși, a avut de suferit în unele momente ale jocului.

Poate în meciuri de genul nu câștigam înainte, ba câștigam, ba obțineam un egal. Victoriile aduc victorii și trebuie să continuăm așa dacă vrem să fim în America”.

Răzvan Marin: „Suntem cu toții o echipă, demonstrăm asta”

Totodată, Răzvan Marin a transmis că atmosfera în lotul naționalei este una bună, iar fiecare jucător încearcă să dea totul când intră pe teren.

„Totul s-a întâmplat în 2-3 minute, am avut un final de joc bun, cu multă energie. Cei care au venit de pe bancă, au adus un plus extraordinar.

Suntem cu toții o echipă, demonstrăm asta și în momentul de față la echipa națională nu cred că există supărări, dezamăgiri. Fiecare vrea să dea totul, chiar dacă intră 5 minute. Noi de la încălzire am spus că trebuie să câștigăm meciul, indiferent de scor”, a transmis Răzvan Marin.

7 goluri
are Răzvan Marin în 61 de selecții la echipa națională
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”