Paradoxal Al-Tai l-a dat afară pe  Reghecampf , dar încă-i plătește salariul
Laurențiu Reghecampf / Foto: Imago

ParadoxalAl-Tai l-a dat afară pe Reghecampf, dar încă-i plătește salariul

  • Laurențiu Reghecampf (48 de ani) nu mai este antrenorul saudiților de la Al-Tai, dar încă își primește salariul lunar din partea șefilor.
  • „Reghe” s-a aflat ultima dată pe banca celor de la Al-Tai pe 6 aprilie 2024, într-o remiză de campionat cu Al-Shabab, scor 0-0.

Saudiții au făcut tot posibilul ca după meciul cu Al Shabab, din etapa a 27-a a campionatului din Arabia Saudită, antrenorul român Laurențiu Reghecampf să nu se mai ocupe de pregătirea echipei.

Șefii clubului nu i-au reziliat contractul, însă l-au înștiințat pe român că nu mai are voie în vestiarul echipei, deoarece un alt antrenor va fi instalat.

Reghecampf continuă să încaseze bani de la Al-Tai

Curios este faptul că saudiții nu i-au reziliat contractul pe loc (probabil din cauza vreunei clauze consistente), iar antrenorul a continuat să-și primească salariul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Contractul meu încă este valabil. Nu a fost reziliat. Îmi primesc în continuare salariul lunar și trebuie să-i întrebați pe ei, pentru că mi-au dat o hârtie în care mi s-a spus că nu voi mai antrena echipa”, a povestit Laurențiu Reghecampf, într-un interviu acordat presei saudite.

De ultimele șapte etape de campionat rămase, când nimic nu era încă pierdut, pe banca tehnică a fost instalat antrenorul uruguayan Leonardo Ramos.

Cu două victorii, două egaluri și trei înfrângeri, Ramos nu a putut salva echipa de la retrogradare.

Reghe: „Asta a contribuit la declin”

Totuși, mulți dintre suporteri susțin că principalul vinovat pentru acest „picaj” este antrenorul român Laurențiu Reghecampf.

Tehnicianul se apără și dezvăluie, în premieră, problemele interne pe care le-a avut cu șefii echipei, cei care se implicau în treburile tehnice mai mult decât ar fi trebuit.

(n.r. - este indicat drept principalul vinovat pentru retrogradarea echipei). Au dreptul să spună ce vor, dar nu știu adevărul. Și anume că am venit la echipă într-o situație proastă. Pregătirea pentru de la începutul sezonului a fost făcută cu un alt antrenor. Am descoperit mai târziu motivul real din spatele plecării antrenorului croat, Rezic.

Problemele pe care le-am găsit la Al Tai provin din încercările continue ale conducerii clubului de a interveni în munca echipei tehnice. Doreau să-și asume rolurile de antrenori. Nu știu de ce făceau asta, am încercat de foarte multe ori să discut cu ei. Am văzut că țin întâlniri cu jucătorii departe de antrenor.

În astfel de condiții, munca nu e deloc ușoară. Cred că asta a contribuit la declinul echipei. Am avut mai multe întâlniri cu președintele și cu adjunctul său, mi-am explicat punctul de vedere și convingerile. Dar au continuat și m-au presat să includ în echipă jucători, lucru pe care l-am refuzat”, a completat Reghe, pentru sursa citată anterior.

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1