„Nu m-aș vedea fără”   Sabrina Voinea, despre  viitorul  său: „E sportul meu preferat” +10 foto
Sabrina Voinea/Foto:Imago

„Nu m-aș vedea fără” Sabrina Voinea, despre viitorul său: „E sportul meu preferat”

  • După scandalul de la Jocurile Olimpice de la Paris, din finala la sol, Sabrina Voinea (17 ani) a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său.
  • Ea a decis să continue în sportul care i-a adus cea mai mare satisfacție, gimnastica.
  • Mama Sabrinei anunțase retragerea sportivei, după concursul la sol: „Nu a ieșit din covor la nicio linie! Întrerupem gimnastica”

La mai bine de o lună de la controversa de la JO, Sabrina a dezvăluit că se simte mai bine. Ea a fost nevoită să consulte un psiholog. Totodată, a dezvăluit că a avut parte și de o vacanță, care a a ajutat-o să se relaxeze.

„MEDIU SIGUR”  Măsura luată de FRG, după incidentul  Alexoi-Bărbosu : „Este important să crească gradul de conștientizare”
Citește și
„MEDIU SIGUR” Măsura luată de FRG, după incidentul Alexoi-Bărbosu: „Este important să crească gradul de conștientizare”
Citește mai mult
„MEDIU SIGUR”  Măsura luată de FRG, după incidentul Alexoi-Bărbosu : „Este important să crească gradul de conștientizare”

Sabrina Voinea a spus care e viitorul său

A fost o vacanţă foarte frumoasă. M-am relaxat. Sunt mai bine. Mă bucur că am intrat în sala de gimnastică. Eu îmi doresc foarte mult să continui să fac gimnastică, pentru că îmi place foarte mult. E sportul meu preferat şi nu m-aş vedea fără gimnastică.

Acum o să aştept răspunsul de la tribunal, îmi doresc să fie un răspuns pozitiv, pentru că eu ştiu foarte bine că am fost foarte bună în arenele sportive. M-am mai liniştit un pic.

Sabrina Voinea a fost decorată azi, la Cotroceni. Captură foto: Administrația Prezidențială Sabrina Voinea a fost decorată azi, la Cotroceni. Captură foto: Administrația Prezidențială
Sabrina Voinea a fost decorată azi, la Cotroceni. Captură foto: Administrația Prezidențială

Da, am mers şi la psiholog şi m-a ajutat foarte mult. Mi-a spus să mă adun şi că totul va merge înainte, că aşteptăm răspunsul. Îmi dădea numai vorbe pozitive.

Încerc să mă adun şi să lupt cât mai mult. Doamne ajută, să fiu sănătoasă şi să meargă totul foarte bine. Mă bucur foarte mult că familia îmi este aproape. Mă bucur că o am pe mama.

Am trecut amândouă prin aceleaşi emoţii. Acum am încercat să ne revenim în vacanţă. Familia ne-a fost aproape. Am trecut peste toate. Acum sunt bine. Am fost în pauză şi piciorul şi-a revenit, dar am luptat din greu, a declarat Sabrina Voinea, potrivit orangesport.ro.

  • Sabrina Voinea (17 ani) a terminat competiția la sol pe locul 5, cu 13.700, la egalitate cu o altă sportivă din România, Ana Maria Bărbosu.
  • Gimnasta din Constanța a fost sancționată cu 0,1 puncte deoarece călcâiul său ar fi ieșit din covor (foto jos), la una dintre liniile acrobatice. Punctaj care i-ar fi permis să obțină medalia de bronz.
  • Ea a făcut o contestație, însă arbitrii au respins-o.
  • În urma apelului de la TAS, s-a decis că Ana Maria Bărbosu obţine medalia de bronz, iar Sabrina Voinea încheie concursul pe locul 4.
  • Voinea a făcut recurs la decizia TAS, la Tribunalul Suprem Elvețian (TSE) și acum așteaptă răspunsul.
Sabrina Voinea la sol Captură NBC
Sabrina Voinea la sol Captură NBC

Galerie foto (10 imagini)

Sabrina Voinea la sol Captură NBC Sabrina Voinea la sol Captură NBC Sabrina Voinea la sol Captură NBC Sabrina Voinea la sol Captură NBC Sabrina Voinea la sol Captură NBC
+10 Fotografii
labels.photo-gallery

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”