Sergio Perez și condiția cheie pusă de RedBull pentru a rămâne coleg cu Max Verstappen

Sergio Perez și condiția cheie pusă de RedBull pentru a rămâne coleg cu Max Verstappen

Mai mulți piloți tineri din Formula 1 vor cu orice preț locul lui Sergio Perez la RedBull Racing, iar Christian Horner, șeful echipei, susține că există anumite condiții care trebuie îndeplinite pentru ca Max Verstappen să nu aibă un nou coechipier.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deși Sergio Perez a avut evoluții solide anul acesta în Formula 1 și se află pe locul doi în clasamentul piloților, mexicanul nu are locul asigurat la RedBull și după expirarea actualului contract.

Pierre Gasly, Yuki Tsunoda sau Alex Albon teaptă orice mișcare greșită a lui Perez, iar Christian Horner este interesat de evoluțiile acestor piloți tineri.

Christian Horner susține că Sergio Perez poate pleca de la RedBull dacă nu dă randament în Formula 1

În condițiile în care Sergio Perez nu performează la standardele RedBull, vor exista mereu piloți tineri dispuși să-i ia locul, mai ales că pilotul mexican a ajuns la 32 de ani.

„Desigur că putem oricând să ne gândim la un nou pilot în condiții în care, pentru un motiv sau altul, Sergio Perez nu are performanțele scontate.

Dacă vom semna un nou contract cu Perez, piloți ca Pierre Gasly sau Alex Albon vor fi extrem de frustrați.

Trebuie să îi ținem aproape de Formula 1 și să le monitorizăm performanțele pentru că sunt talentați.

Sergio nu va deveni mai tânăr, are 32 de ani și probabil este ultimul contract pe care-l va semna cu RedBull” - Christian Horner.

Sergio Perez a semnat recent un nou contract pe doi ani cu RedBull Racing, dar nimic nu este garantat pentru pilotul mexican după expirarea înțelegerii, potrivit Marca.com.

Pentru „Marele Circ” urmează în acest weekend celebra cursă de la Silverstone, duminică de la ora 17:00 (ora României).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5