Serie A AC Milan si AS Roma, infrangeri "usturatoare" in etapa a doua

Serie A AC Milan si AS Roma, infrangeri "usturatoare" in etapa a doua

Dupa o remiza alba obtinuta in fata celor de la AS Roma in prima etapa din Serie A, nou-promovata Cesena a smuls trei puncte celor de la AC Milan in cea de-a doua etapa, impunandu-se cu 2-0 pe propriul teren. Adversara CFR-ului din grupele Ligii Campionilor, AS Roma, a fost si ea umilita sambata seara, Cagliari castigand cu 5-1.

AC Milan, invinsa de o nou-promovataFoto: Reuters

Inter a castigat primul sau meci din acest sezon de Serie A, invingand cu 2-1 pe Udinese, prin golurile lui Lucio si Eto'o. Norocul insa nu a fost de partea altor pretendente la titlul din campionatul italian.

AS Roma s-a vazut condusa inca din minutul al optulea de Cagliari, dupa reusita lui Daniele Conti. Daniele de Rossi a egalat dupa zece minute, insa partida a luat o cu totul alta turnura in minutul 20, atunci cand Conti (Cagliari), fiul directorului de la AS Roma, Bruno Conti, a fost faultat dur in careu de catre Nicolas Burdisso. Jucatorul Romei a primit cartonasul rosu, iar Conti a fost dus direct la spital.

"Am facut o greseala teribila. Din acel moment, a fost un joc diferit complet. Sunt singurul responsabil pentru acest rezultat. Sunt mai dezamagit decat oricine", a declarat Burdisso.

Matri a transformat penalty-ul, Acquafresca a marcat pentru 3-1 inainte de pauza (min. 38), iar dupa doua minte de la debutul reprizei secunde Matri a inscris al doilea sau gol din aceasta partida. Lazzari a inchis tabela de marcaj in minutul 88 (5-1), iar AS Roma sufera o infrangere usturatoare inaintea primului meci din grupele Ligii Campionilor. AS Roma ii intalneste miercuri pe finalistii editiei trecute, Bayern Munchen.

AC Milan a fost si ea invinsa in cea de-a doua etapa a campionatului italian. Milanul a inceput bine meciul cu Cesena, insa a fost surprinsa de actiunea gazdelor din minutul 31. Giaccherini a schimbat partea, pe dreapta, acolo unde Ceccarelli a preluat balonul pe piept si a trimis in fata portii, iar Bogdani a trimis cu capul in plasa. Cu un minut inainte de pauza, Giaccherini a dus scorul la 2-0.

Pato a reusit sa inscrie pentru AC Milan, dar golul sau a fost anulat pentru un hent. Inzaghi a obtinut un penalty tarziu pentru oaspeti (minutul 87), dar Zlatan Ibrahimovic a ratat si scorul final a ramas 2-0 in favoarea nou-promovatei Cesena.

"Jucatorii trebuie sa aiba o atitudine complet diferita. Avem nevoie de sacrificiu, mai ales in aparare. Cand nu ai mingea, toata lumea trebuie sa stea in aparare, dar noi nu am facut asta. Este o infrangere care ne va face si bine deoarece meciurile sunt castigate si prin sacrificiu. Daca nu vom juca precum o echipa nu vom castiga lucruri importante", a declarat antrenorul Milanului, Massimiliano Allegri.

Serie A:

Sambata:

Inter Milan - Udinese 2-1 (Lucio '7, Eto'o '67/ Flores '31)

Cagliari - AS Roma 5-1 (Conti '8, Matri '23-penalty, '47, Acquafresca '38, Lazzari '88/ Rossi '18)

Cesena - AC Milan 2-0 (Bogdani '31, Giaccherini '44)

Duminica:

Brescia - Palermo

Catania - Parma

Genoa - Chievo Verona

Juventus - Sampdoria

Lazio - Bologna

Lecce - Fiorentina

Napoli - Bari

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5