Simona Halep revine pe teren - Ora de start și cine va transmite meciul cu Danielle Collins de la WTA Montreal

Simona Halep revine pe teren - Ora de start și cine va transmite meciul cu Danielle Collins de la WTA Montreal

A disputat ultimul meci oficial în data de 12 mai, atunci când a părăsit în lacrimi terenul la Roma (o întâlnea pe Angelique Kerber). Simona Halep a absentat o perioadă îndelungată din circuitul WTA din cauza accidentării de la gambă, iar acum se află în fața marii reveniri pe teren. Danielle Collins, jucătoare aflată într-o formă bună, va fi adversara sportivei noastre.

Simona HalepFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fără să aibă neapărat așteptări mari de la prezența la Montreal (a cucerit Openul Canadei în două rânduri: 2016 și 2018), Simona Halep vrea în primul rând să vadă cum se va prezenta din punct de vedere fizic după o absență de lungă durată din circuitul mondial.

Sportiva noastră a ratat prezența la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Meciul Simonei din turul al doilea (în runda inaugurală a avut bye) va fi al patrulea de pe arena centrală de la Montreal (Iga Stade).

Vor avea loc înainte duelurile: Badosa vs Marino, Sabalenka vs Stephens și Konta vs Svitolina.

Partida Simonei cu Danielle nu va începe mai devreme de ora 02:00, ora României. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Digisport 2.

De știut:

  • Simona Halep și Danielle Collins s-au întâlnit o singură dată, la US Openul din 2014. A fost 6-7(2), 6-1, 6-2 pentru sportiva noastră.
  • Pentru Simona Halep turneul de la Montreal este prima competiţie după accidentarea suferită la gambă. Halep nu a mai jucat din 12 mai, când s-a accidentat la turneul de la Roma.
  • National Bank Open (Monteal): 9-15 august, face parte din categoria WTA 1000. Simona a câștigat competiția în 2016 și 2018.

WTA Montreal: Simona Halep și teama de recidivă - Sportiva le-a spus jurnaliștilor canadieni că vrea copii

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5