ABUZ SEXUAL  Înregistrări cu studente care reclamă abuzuri sexuale ale unui cunoscut profesor și  analist politic de la TV
ABUZ SEXUAL Înregistrări cu studente care reclamă abuzuri sexuale ale unui cunoscut profesor și analist politic de la TV

ABUZ SEXUALÎnregistrări cu studente care reclamă abuzuri sexuale ale unui cunoscut profesor și analist politic de la TV

  • Luni dimineață, site-ul de investigații Snoop publică o investigație în care se arată cum ”taberele” de pregătire studențești ajungeau un fel de cantonamente, dar cu un sport crud: studentele erau obosite ca să devină ”mai flexibile” să se dezbrace în fața profesorului lor.

„Dacă eu îți cer acum să te dezbraci, te dezbraci, mai mult decât a sta în sutien?”, l-a înregistrat una dintre victime pe profesor. El este o personalitate extrem de cunoscută.  

„Mama mea era foarte impresionată că profesorul nostru apare la televizor”, povestește una dintre studentele agresate de acesta. „Toată lumea din facultate știe”, mărturisește o altă fată. Statutul de om public, de analist politic la multe televiziuni îi creștea puterea și influența, spun studentele. 

Deși fetele erau diferite, din generații succesive, metodele erau aceleași. Profesorul le spunea că nu sunt suficient de feminine, le chema în camera lui, le punea să se dezbrace, „ca să fie sexicioase”

După o documentare de mai bine de patru luni, după ce a discutat cu zeci de studente și studenți, după ce l-a intervievat și pe cel acuzat de fete, site-ul independent Snoop.ro publică mâine această investigație.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”