Staff-ul medical al nationalei Romaniei, concediat cu o luna inainte de startul Euro 2016

Staff-ul medical al nationalei Romaniei, concediat cu o luna inainte de startul Euro 2016

Intreg staff-ul medical al nationalei Romaniei de fotbal a fost concediat cu mai putin de o luna pana la startul Campionatului European de Fotbal din Franta, sustine gsp.ro.

Pompiliu PopescuFoto: frf.ro

Motivul despartirii

"Lucrurile nu se intamplau asa cum trebuiau sa se intample intr-un staff profesionist. Sunt multe de spus, de la medicamente si pana la nutritie", a comentat un oficial al FRF, pentru gsp.

Ce spun cei din staff-ul medical

"Ni s-au redus contractele de calificare. Ne-au pus sa semnam unele noi chiar acum, ca sa ni se diminueze sumele", a spus unul dintre cei din staff-ul medical al nationalei Romaniei.

"E foarte important staff-ul medical. Cand stai cate 10 zile in cantonament, intervin accidentari. Este foarte important sa fie un cadru medical, maseori si fizioterapeuti competenti. M-a surprins aceasta veste, dar ma depaseste" - Gabi Torje, la Digisport.

Cine sunt cei care au fost indepartati

Masura FRF a dus la concedierea masorilor Robert Popovici, Ghita Pacurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea, Bogdan Ionescu, a preparatorului fizic Marian Lupu si a medicului Pompiliu Popescu.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”