Steaua - Sportul Studentesc 4-2/ Pregatiti pentru Dinamo

Steaua - Sportul Studentesc 4-2/ Pregatiti pentru Dinamo

Steaua a reusit sa treaca peste dezamagirea din meciul cu Napoli si a invins la scor pe nou-promovatii de la Sportul Studentesc: 4-2. Ros-albastrii au aratat o "pofta de joc" exemplara, asaltand poarta lui Niculescu. Dubla lui Stancu, autogolul lui Patrascu si golul lui Bilasco au adus o binemeritata victorie Stelei, care se pregateste acum pentru marele derby cu Dinamo, din etapa viitoare.

Steaua - Sportul StudentescFoto: Reuters

La finalul partidei, finantatorul Stelei s-a ratat incantat de jocul echipei sale si a dezvaluit ca s-a inteles cu Narcis Raducanu, pentru ca acesta sa preia incepand de luni postul de director sportiv. "Steaua nu poate fi refuzata, iar Narcis Raducan nu a fost greu de convins. Narcis este un caracter urias si un profesionist desavasit, iar cand pasiunea si dragostea se unesc iese un lucru minunat", a declarat Becali. (prosport.ro)

Marius Lacatus, antrenor Steaua: "A fost un joc bun, trei puncte meritate, care ne dau sperante pentru ce va urma si linistea pentru a pregati derby-ul cu Dinamo. Ii felicit pe baieti pentru atitudine, joc si realizari. Sper sa mergem pe acest drum pina la finalul campionatului". (gsp.ro)

Inceputul meciului dintre Steaua si Sportul Studentesc a fost unul fulminant, dupa cinci minute de joc marcandu-se deja doua goluri. Ros-albastrii au fost prinsi pe picior gresit in defensiva in minutul al treilea, Varga deschizand scorul cu un sut de la coltul stang al careului mic, dupa o centrare din lovitura libera a lui Curelea. Replica gazdelor a venit prompt, Stancu trimitand cu capul din patru metri, dupa o centrare a lui Tanase de pe stanga.

Steaua a luat fraiele partidei, iar ocaziile lui Stancu, Bilasco sau Tanase au fost parate foarte bine de portarul Sportului. Norocul l-a parasit insa pe Niculescu in minutul 31, atunci cand a fost invins de o lovitura de cap a coechipierului sau, Patrascu, ce a respins in proprie poarta o centrare de la colt a lui Apostol. Cu increderea la maxim, Steaua mai puncteaza o data pana la pauza, prin o noua combinatie intre Tanase si Stancu, acesta din urma trimitand balonul in plasa din zece metri.

In repriza a doua Steaua incepe "usor distrata", insa isi revine rapid si isi continua asaltul la poarta oaspetilor. Ros-albastrii cer penalty in minutul 62, la un fault asupra lui Bilasco, dar arbitrul Tudor ii acorda atacantului stelist un galben, pentru simulare. Bilasco a reusit sa inscrie primul sau gol pentru formatia din Ghencea, in minutul 67, fructificand o pasa venita de la Bogdan Stancu.

Tabela de marcaj a fost inchisa de Sportul Studentesc, Varga reusind dubla transformand un penalty acordat destul de usor la un contact intre Gardos si Chihaia.

Steaua ia mazim de puncte din etapa a zecea, si egaleaza la puncte pe Rapid in clasament. Urmatorul meci al ros-albastrilor in campionat va fi peste doua saptamani, atunci cand se vor deplasa pe stadionul din Stefan cel Mare pentru "eternul derby" cu Dinamo.

Echipe de start:

Steaua: Tatarusanu, Bonfim, Gardos, Galamaz, Latovlevic, Nicolita, Ricardo, Apostol, Tanase, Stancu, Bilasco

Rezerve: Lungu, Brandan, Radut, Kapetanos, Geraldo, Surdu, Marinescu

Sportul: Niculescu, Ciupe, Patrichi, Ratiu, Cazan, C. Gheroghe, Cruceru, Patrascu, Varga, Ferfelea, Curelea

Rezerve: Viciu, Beta, Lung, Chihaia, Nicola, Postolache, Farmache

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5