Tenis de masa: Echipa feminina a Romaniei, invinsa de Hong Kong in sferturile Cupei Mondiale

Tenis de masa: Echipa feminina a Romaniei, invinsa de Hong Kong in sferturile Cupei Mondiale

Echipa feminina a Romaniei s-a oprit in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de tenis de masa pe echipe de la Londra, dupa ce a fost invinsa, vineri, de Hong Kong cu scorul de 3-0, informeaza Agerpres.

Bernadette SzocsFoto: ettu.org

Daniela Dodean-Monteiro si Elizabeta Samara au fost intrecute de cuplul Hoi Kem Doo/Ho Ching Lee cu 3-1 (6-11, 18-16, 11-6, 11-5), Bernadette Szocs a fost invinsa de Wai Yam Minnie Soo cu 3-2 (9-11, 11-1, 11-9, 7-11, 8-11), iar Eliza Samara a pierdut cu 0-3 (13-11, 11-6, 11-8) meciul cu Ho Ching Lee.

Romania a ajuns in sferturile de finala dupa ce s-a clasat pe locul doi in grupa D a competitiei, din care au mai facut parte Taiwan (locul 1) si Australia (locul 3).

Echipa Romaniei, campioana europeana en titre si cap de serie numarul 5 la Cupa Mondiala, a fost singura echipa de pe Batranul Continent calificata la editia de anul acesta a competitiei, in afara de Anglia, participanta in calitate de gazda (nu a trecut de grupa).

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”