Transylvania Open: Jaqueline "Dracula" Cristian o așteaptă în sferturi pe Simona Halep

Transylvania Open: Jaqueline "Dracula" Cristian o așteaptă în sferturi pe Simona Halep

Calificată în sferturile de finală la Transylvania Open după una dintre cele mai importante victorii din carieră (7-6(5), 7-5 cu Ajla Tomljanovic), Jaqueline Cristian a afirmat că Dracula îi poartă noroc (aluzie la pelerina pe care o poartă la intrarea pe teren) și a precizat că își dorește să o întâlnească pe Simona Halep în următoarea rundă a competiției de la Cluj-Napoca.

HotNews.roFoto: Hotnews

"A fost o luptă incredibilă, mă bucur foarte mult că am câştigat. Cred că Dracula este cel care îmi poartă noroc în această săptămână, pare că este viu noaptea. A fost o luptă bună, ştiam că Ajla este o jucătoare foarte valoroasă, iar asta face victoria mai specială. Nu mă pot gândi acum la scor, la ceea ce s-a întâmplat în meci, vreau doar să mă bucur de moment împreună cu familia şi echipa mea.

Mi-am spus atunci că am muncit foarte mult pentru a ajunge în aceste situaţii (n. r. despre cele trei mingi de meci ratate). I-am avut lângă mine pe cei din echipa mea şi de fiecare dată când aveam îndoieli mă uitat spre ei, spre antrenorul meu şi am simţit sprijinul tuturor. Mi-am spus că am muncit pentru a ajunge aici, asta a fost în mintea mea.

Am gândit pozitiv până la sfârşit şi am crezut în şansa mea. Simţeam că am jocul şi nivelul să câştig acest meci. Bineînţeles că mă aşteptam la o bătălie foarte intensă, dar am dat tot ce am putut. Am jucat acasă, am simţit sprijinul tuturor, ce pot să spun... s-au legat toate lucrurile.

Eram pregătită să joc şi setul decisiv. O dată ce am intrat pe teren nu am mai ţinut cont de nimic. Eram pregătită să câştig şi gata să fac totul pentru asta. E ceva special să obţin acest rezultat acasă, să câştig meciurile astea, mai ales cu pelerina lui Dracula. Am început aşa şi sper să o duc în acest mod până duminică" - Jaqueline Cristian la DigiSport.

Posibil duel cu Simona Halep

Jaqueline Cristian speră ca în sferturile de finală să joace împotriva Simonei Halep, cea care o va întâlni, joi, în optimile de finală, pe rusoaica Varvara Gracheva (meciul va începe după ora 18:30 și va fi transmis LiveText pe HotNews.ro).

"Mă bucur dacă va fi aşa, sigur va fi un meci foarte bun. Eu sunt gata, vreau doar să intru pe teren să mă bucur că sunt aici, în sferturi, la Cluj. Indiferent cu cine joc vreau să dau tot ce am mai bun. M-a impresionat meciul Simonei de azi. Clar de la ea ai ce să înveţi, de aia m-am şi dus să văd nivelul ei" - Jaqueline Cristian.

Jaqueline Cristian (23 ani, 105 WTA) şi-a asigurat un cec de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Simona Halep şi rusoaica Varvara Gracheva.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”