„viciere de rezultat”  Mihalcea critică dur  arbitrajul  cu Petrolul: „Lăsați-ne să jucăm!” +14 foto
Adrian Mihalcea. Foto: Sportpictures

„viciere de rezultat” Mihalcea critică dur arbitrajul cu Petrolul: „Lăsați-ne să jucăm!”

„Lennon a văzut tricoul?”  Rapid, susținere oficială pentru Săpunaru: au imprimat un  mesaj special
Citește și
„Lennon a văzut tricoul?” Rapid, susținere oficială pentru Săpunaru: au imprimat un mesaj special
Citește mai mult
„Lennon a văzut tricoul?” Rapid, susținere oficială pentru Săpunaru: au imprimat un mesaj special

Meciul a fost marcat de controverse, în special din cauza deciziilor de arbitraj, care au stârnit reacții puternice din partea lui Adrian Mihalcea, antrenorul gazdelor și a lui Ilie Lemnaru, președintele clubului ialomițean.

„O înfrângere din două cadouri ale noastre. După ce că avem problemele noastre, e o înfrângere pe care aș putea să o atribui și brigăzii de arbitri.

Sunt foarte necăjit, supărat și pe băieții mei, dar și pe maniera de arbitraj”, a declarat Mihalcea, potrivit digisport.ro.

Unirea Slobozia a jucat în 10 oameni, după eliminarea lui Gele

Partida a început promițător pentru Unirea Slobozia, care a deschis scorul prin Jordan Gele în minutul 29.

  • Ploieștenii au egalat însă rapid, prin golul lui Rădulescu în minutul 39, iar la pauză scorul era 1-1.
  • În repriza a doua, momentul crucial a avut loc în minutul 49, când Jordan Gele a primit cartonaș roșu, un eveniment care a influențat semnificativ desfășurarea meciului.
Gele l-a atins (n.r. la faza la care a fost eliminat) cu unghia, o avea pictată, cred că avea și o suliță în ea. Cartonașul ăsta roșu nu s-ar fi dat nicăieri, în niciun campionat, nici acum 10 ani. L-am atenționat pe arbitrul de tușă încă din minutul 1 de astfel de contacte, pentru că Papp e un jucător inteligent și știe să profite de astfel de dueluri. De asta sunt supărat! Adrian Mihalcea, potrivit sursei citate

Ieșirea lui Adrian Mihalcea la meciul Unirea Slobozia - Petrolul Ploiești

Antrenorul ialomițenilor a avut o reacție agresivă la „roșul” încasat de francez și l-a bruscat pe acesta, trăgându-l de tricou și trimițându-l la vestiare:

Mihalcea și Gele, conflict în Slobozia - Petrolul. Capturi Prima Sport
Mihalcea și Gele, conflict în Slobozia - Petrolul. Capturi Prima Sport

Galerie foto (14 imagini)

Mihalcea și Gele, conflict în Slobozia - Petrolul. Capturi Prima Sport Mihalcea și Gele, conflict în Slobozia - Petrolul. Capturi Prima Sport Mihalcea și Gele, conflict în Slobozia - Petrolul. Capturi Prima Sport Mihalcea și Gele, conflict în Slobozia - Petrolul. Capturi Prima Sport Mihalcea și Gele, conflict în Slobozia - Petrolul. Capturi Prima Sport
+14 Fotografii
labels.photo-gallery

Brigada de arbitri a fost formată din centralul Flueran Viorel Nicușor, asistat de Mitruți Daniel și Ilinca Cristian Daniel. În camera VAR, responsabil a fost Găman George Cătălin, asistat de Rusandu Lucian.

Adrian Mihalcea crede că „a fost viciere de rezultat”

Tehnicianul Unirii Slobozia susține că deciziile arbitrilor au jucat un rol crucial în înfrângerea echipei sale.

Nu văd să putem să ne salvăm în condițiile date. După ce că suntem cum suntem, nu suntem lăsați. A fost aut la gol, s-a dat vreo reluare?

Să mă ierte Dumnezeu, nu poți să dai roșu la împinsul ăsta de unghie. Asta e vrăjeală, nici n-a fost intensitate. Cred că a fost viciere de rezultat”, a mai spus antrenorul.

Știam că vor veni astfel de perioade, suntem cea mai mică echipă din acest campionat. Să ne lase să facem doar noi greșeli, să ne lase să jucăm. Lăsați-ne să jucăm! Adrian Mihalcea

Ilie Lemnaru crede același lucru despre rezultat

Ilie Lemnaru, președintele echipei gazdă, a reacționat și el vehement la adresa arbitrajului.

În centrul nemulțumirilor lui Lemnaru s-a aflat un gol marcat de Unirea Slobozia, prin Ariel Lopez, care a fost anulat după o intervenție VAR, pentru că mingea a depăşit în aer linia de fund.

Am început meciul destul de bine. Am avut ocazii. Am deschis scorul. E a nu știu câta oară când suntem dezavantajați, foarte multe erori de arbitraj împotriva noastră. La meciul de azi am avut gol, l-au anulat. A ridicat steagul din prima! Ilie Lemnaru

Ilie Lemnaru nu crede că Gele trebuia să fie eliminat

Mai mult, Lemnaru a contestat și eliminarea jucătorului Jordan Gele, în vârstă de 31 de ani, în minutul 50.

Eliminarea lui Gele a fost ușoară, ce putem să zicem mai mult? Poate incomodăm noi cu ceva sau poate greșesc eu cu ceva.

Sunt erori mari de arbitraj împotriva noastră, de ce nu s-a dus la VAR la faza golului nostru? Nu s-a dus nimeni să vadă.

Nu suntem lăsați să jucăm fotbal, îmi pare rău pentru ce se întâmplă. Petrolul n-are nicio vină. A jucat fotbal, felicitări pentru victorie. E frustrant pentru noi pentru că la fiecare meci ni se anulează gol sau se ia o decizie împotriva noastră”, a mai spus președintele ialomițenilor, conform gsp.ro.

Trebuie să ridicăm capul din pământ, nu ne vom da bătuți. Vom lupta să rămânem în Superliga. Nu e nimic pierdut, echipa joacă. N-am renunțat nici în 10 oameni, am dat gol, dar dacă s-a anulat ce să facem? Ar putea să fie suspendat 3 etape Gele Ilie Lemnaru

Victoria a dus Petrolul Ploiești pe locul 4 în clasament, cu 9 puncte, în vreme ce Unirea Slobozia a rămas pe poziția 12, cu 5 puncte adunate în 6 etape.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”