US Open: Wawrinka, Azarenka şi Kuznetsova au primit wildcard-uri pentru ultimul Grand Slam al anului

US Open: Wawrinka, Azarenka şi Kuznetsova au primit wildcard-uri pentru ultimul Grand Slam al anului

Jucătorii de tenis Stan Wawrinka, Victoria Azarenka şi Svetlana Kuznetsova au primit wildcard-uri pentru turneul US Open, programat în perioada 27 august - 9 septembrie, informează Reuters, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fostă numărul 1 mondial, Victoria Azarenka (Belarus), care a ajuns de două ori în finala turneului american de Grand Slam (2012 și 2013), se află în prezent pe 87 în clasamentul WTA, poziţie care nu îi permitea să intre direct pe tabloul principal la actuala ediţie.

Din acelaşi motiv a primit un wildcard şi rusoaica Svetlana Kuznetsova, cea care a câştigat primul din cele două trofee de Grand Slam ale sale la US Open la doar 19 ani. Victorioasă în turneul de la Washington, Kuznetsova ocupă locul 88 în clasamentul WTA.

Câştigător a trei turnee de Grand Slam, elveţianul Stan Wawrinka (33 de ani) nu şi-a putut apăra trofeul la Flushing Meadows în 2017 din cauza unei accidentări la genunchi. El a revenit pe teren în luna ianuarie, însă rezultatele sale nu au fost cele aşteptate, fiind eliminat în turul doi la Wimbledon. El ocupă în prezent doar poziţia 151 în clasamentul ATP.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia