Utilizarea telefoanelor mobile, interzisa la Europenele de gimnastica

Utilizarea telefoanelor mobile, interzisa la Europenele de gimnastica

Federatia Europeana de Gimnastica (UEG) a hotarat, intr-o sedinta a Comitetului Executiv, ca incepand din 2012 folosirea telefoanelor mobile la Campionatele Europene sa fie interzisa. Aceasta masura ii vizeaza pe sportivi, antrenori, oficiali si arbitri, informeaza Mediafax.

Fara telefoane mobile la Europenele de GimnasticaFoto: Hotnews

Conform UEG, cei care nu vor respecta noua regula vor fi exclusi din competitie.

"Exista o astfel de precizare in regulamentul tehnic al FIG (n.r. - Federatia Internationala), insa doar cu privire la arbitri, care este oarecum de inteles. Dar UEG a luat o masura drastica, extinzand totul si la sportivi, antrenori si alti oficiali. Hai ca putem intelege la nivelul arbitrilor, poate si sportivi si antrenori, dar sa se ajunga la excludere si mai ales ultima prevedere, cum ca daca un antrenor vorbeste la telefonul mobil ii vor fi exclusi si sportivii sau sportivele, mi se pare o tampenie. Vor sa arate ca sunt mai catolici decat Papa" - Adrian Stoica, presedintele FRG, pentru Mediafax.

Aceasta masura nu va fi luata insa la Campionatele Mondiale si la Jocurile Olimpice.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”