Cel mai rău scenariu Petrolul anunță că  accidentarea  suferită de Valentin Țicu este foarte gravă: „Va ajunge pe masa de operație”
Valentin Țicu (stânga). Foto: Sport Pictures

Cel mai rău scenariuPetrolul anunță că accidentarea suferită de Valentin Țicu este foarte gravă: „Va ajunge pe masa de operație”

  • Valentin Țicu (23 de ani) a suferit o accidentare în timpul meciului câștigat de Petrolul Ploiești în fața echipei Rapid București, scor 1-0, în etapa a treia a Ligii 1.
  • Gruparea prahoveană a anunțat că „cel mai rău scenariu s-a confirmat în cazul” fundașului.

Țicu a fost titular în meciul disputat pe 29 iulie și a părăsit terenul în minutul 85. Petrolul precizează că fundașul a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, dar și o leziune a meniscului.

Diagnostic  Borisav Burmaz a primit  verdictul  după accidentarea la spate
Citește și
Diagnostic Borisav Burmaz a primit verdictul după accidentarea la spate
Citește mai mult
Diagnostic Borisav Burmaz a primit verdictul după accidentarea la spate

Petrolul, detalii despre accidentarea lui Valentin Țicu: „Cel mai rău scenariu s-a confirmat”

„Lupii Galbeni” au anunțat că Țicu va fi operat joi, 8 august.

„Cel mai rău scenariu s-a confirmat în cazul lui Vali Țicu! Jucătorul „lupilor” s-a accidentat spre finalul meciului cu Rapid București, iar toate examenele medicale au confirmat gravitatea accidentării, fiind vorba despre o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, precum și de o leziune a meniscului, la genunchiul piciorului stâng.

Astfel, Vali Țicu va ajunge pe masa de operație, intervenția chirurgicală pe care va trebui să o efectueze fiind programată pentru ziua de mâine.

Multă sănătate, Vali, și putere să treci peste acest moment dificil! Te așteptăm cât mai repede pe teren!”, a anunțat clubul Petrolul Ploiești.

Valentin Țicu: „Nu am simțit niciodată așa ceva”

Țicu a vorbit despre accidentare la finalul partidei cu Rapid: „Sunt foarte speriat, am simțit ceva la genunchi. Nu am simțit niciodată așa ceva. Sper să nu fie ceva grav. O să văd despre ce este vorba”.

Înaintea meciului din etapa a patra, antrenorul Sanjin Alagic (46 de ani) afirmase că se așteaptă ca Țicu să lipsească „o perioadă de șase luni”.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”