​VIDEO Așteptarea a luat sfârșit - Roger Federer, din nou pe zgură

​VIDEO Așteptarea a luat sfârșit - Roger Federer, din nou pe zgură

​După ce în ultimele sezoane a preferat să peste perioada de zgură din calendarul competițional, Roger Federer s-a întors pe "terre battue" cu ocazia sezonului 2019. Elvețianul a putut fi văzut la treabă în Caja Magica, în tribunele impunătoarei arene madrilene fiind mulți fani veniți să-l vadă din nou pe Federer pe suprafața roșie.

Roger Federer, in Caja MagicaFoto: madrid-open.com

Federer a câștigat de trei ori turneul din capitala Spaniei (Mutua Madrid Open), iar de-a lungul participărilor a bifat 35 de victorii și 8 înfrângeri. Ultimul meci oficial disputat pe zgura madrilenă datează de la ediția din 2015, de pe 6 mai, atunci când a fost eliminat de Nick Kyrgios (6-7(2), 7-6(5), 7-6(12) pentru australian, după un meci maraton de două ore și 37 de minute).

Elvețianul s-a impus la Madrid în anii 2006 (hard, 7-5, 6-1, 6-0 cu Fernando Gonzalez), 2009 (zgură, 6-4, 6-4 cu Rafael Nadal) și 2012 (zgură albastră, 3-6, 7-5, 7-5 cu Tomas Berdych).

Se află pe locul doi într-un clasament al titlurilor, după Rafael Nadal (5).

Imagini cu Roger Federer la primul antrenament de la Madrid:

Aici poți urmări câteva dintre punctele de geniu reușite de Federer de-a lungul timpului la Madrid:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”