VIDEO Lupte/ Stefan Gheorghita, bronz la Europene

VIDEO Lupte/ Stefan Gheorghita, bronz la Europene

Luptatorul roman Stefan Gheorghita a obtinut, miercuri, medalia de bronz la Campionatele Europene de lupte ce se desfasoara la Dortmund (Germania), la stilul liber, categoria 84 de kg. Sportivul roman a pierdut in semifinale in fata georgianului Dato Marsaghisvili, insa l-a invins in lupta pentru locurile 3-5 pe turcul Ibrahim Bolukbasi.

Stefan Gheorghita, bronz la EuropeneFoto: Agerpres

Medaliat cu bronz la Europenele din 2010, de la Baku, Gheroghita a reusit aceeasi performanta si la editia din acest an, clasandu-se pe ultima treapta a podiumului dupa ce i-a invins pe moldoveanul Piotr Ianulov, pe slovacul Michal Duba si pe bulgarul Mihail Ganev.

In semifinale, romanul a cedat in fata georgianului Dato Marsaghisvili, cel care a pierdut finala in fata rusului Anzor Urisev, insa a obtinut bronzul dupa ce l-a invins pe turcul Ibrahim Bolukbasi.

Semifinala CE 2011, dintre Gheroghita si Marsaghisvili:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”