VIDEO Napoli - Bologna 6-0

VIDEO Napoli - Bologna 6-0

Napoli a facut spectacol impotriva celor de la Bologna: 6-0, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 34 din Serie A. In urma acestui rezultat, Napoli se afla pe locul doi, la sase puncte in spatele liderului Juventus.

HotNews.roFoto: Hotnews

Au marcat: Mertens (58', 80' si 88'), Gabbiadini (10', 35' penalti) si David Lopez (89').

Este prima victorie cu scorul de 6-0 pentru Napoli dupa o pauza de aproape 29 de ani. Pe 11 octombrie 1987, Napoli s-a impus cu acelasi scor in fata celor de la Pescara.

Vlad Chiriches a fost rezerva la echipa gazda.

Clasament:

1 Juventus 79 puncte

2 Napoli 73

3 AS Roma 65

4 Inter 61

5 Fiorentina 59

6 AC Milan 52 etc.

Rezumatul partidei:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”