VIDEO Reactia lui Nick Kyrgios dupa ce Daria Gavrilova a aruncat cu racheta spre un copil de mingi: "Daca faceam asta, as fi fost suspendat 6 ani"

VIDEO Reactia lui Nick Kyrgios dupa ce Daria Gavrilova a aruncat cu racheta spre un copil de mingi: "Daca faceam asta, as fi fost suspendat 6 ani"

Australianul Nick Kyrgios, baiatul "rau" al circuitului ATP, a reactionat dupa gestul nervos al compatrioatei Daria Gavrilova la turneul de la Acapulco: "Daca faceam eu asta, as fi fost suspendat timp de 6 ani ". Extrem de furioasa dupa ce a pierdut un game pe propriul serviciu in setul al doilea al meciului cu Madison Brengle, Gavrilova a aruncat cu racheta spre fileu, iar aceasta a trecut razant pe langa un copil de mingi.

Nick KyrgiosFoto: ausopen.com

"Daca faceam eu asta, as fi fost suspendat timp de 6 ani si eram in fiecare ziar si la fiecare televiziune in urmatoarea luna", a scris Kyrgios, pe contul sau de Twitter.

Jucatoarea australiana a fost nervoasa pe toata durata meciului. A solicitat o pauza de vestiar intre al doilea si al treilea set, insa a intarziat nepermis de mult sa revina pe teren. Ulterior, Gavrilova a fost penalizata cu doua puncte.

In final, Daria Gavrilova (26 WTA) a trecut de Madison Brengle (SUA, 76 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3, dupa doua ore si 21 de minute, si s-a calificat in optimile competitiei din Mexic. Cap de serie numarul 3, Gavrilova o va infrunta in runda urmatoare pe Renata Zarazua (Mexic, 253 WTA), beneficiara unui wild card.

Anul trecut, tot la Acapulco, Kyrgios a injurat un grup de fani ai adversarului lui, Dudi Sela. Inainte sa repuna mingea in joc, australianul a fost deranjat de fanii galagiosi si le-a adresat acestora injurii.

In 2016, Kyrgios a fost suspendat de ATP pentru opt saptamani, dupa comportamentul pe care l-a avut in timpul unui meci cu germanul Mischa Zverev, in turul al doilea al turneului Masters de la Shanghai. In primul set, la scorul de 3-1 pentru Zverev, australianul a servit extrem de moale, iar apoi a plecat spre banca de odihna, desi adversarul nu apucase inca sa returneze. Ulterior, australianul a acceptat sa mearga la psiholog pentru a i se reduce sanctiunea la trei saptamani.

Vezi aici gestul Dariei Gavrilova:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5