VIDEO Serena Williams, în lacrimi la conferinta de presă: "Dacă m-aș retrage, nu aș anunța pe nimeni"

VIDEO Serena Williams, în lacrimi la conferinta de presă: "Dacă m-aș retrage, nu aș anunța pe nimeni"

Oprită din drumul către al 24-lea titlu de Grand Slam, Serena Williams a izbucnit în lacrimi în timpul conferinței de presă în momentul în care a fost întrebată despre gestul prin care și-a luat la revedere de la publicul australian.

Serena Williams, in lacrimi la conferinta de presaFoto: Captura YouTube - Australian Open

La finalul partidei cu Naomi Osaka, Serena a pus mâna în dreptul inimii și și-a luat la revedere de la spectatorii care o aplaudau în picioare. În timpul conferinței de presă, americanca a fost întrebată dacă aceasta a fost modalitatea ei de "a-și lua rămas bun" (n.r. dacă se va retrage). Chiar dacă inițial a râs împreună cu reporterii aflați în sală, Serena nu s-a mai putut abține, a izbucnit în plâns și a părăsit sala.

"Nu știu, publicul australian este minunat, a fost un moment foarte frumos. Dacă m-aș retrage, nu aș anunța pe nimeni. Nu știu ce să vă mai răspund, am terminat", a spus Serena Williams înainte să plece din conferința de presă.

Erorile neforțate au făcut diferența

"Diferența astăzi a fost făcută de erorile neforțate, am făcut atâtea erori... Au fost oportunități când puteam conduce cu 5-0 și am făcut atâtea erori... Am avut atâtea erori neforțate cu forehand-ul... a fost o zi plină de erori pentru mine.

M-am simțit bine, am lovit bine, așa cum am făcut-o tot turneul, chiar și în primele game-uri am lovit bine și am avut atâtea oportunități, am făcut prea multe greșeli ușoare" - Serena Williams.

Japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în finala Australian Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe americanca Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10.

Osaka s-a impus după un meci care a durat o oră şi 15 minute şi va evolua în ultimul act al competiţiei de la Melbourne cu Jennifer Brady (SUA, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22), care a trecut de Karolina Muchova (Cehia, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 25), scor 6-4, 3-6, 6-4.

Citește și:

​VIDEO Naomi Osaka, în finală după ce a învins-o categoric pe Serena Williams

VIDEO Jennifer Brady va juca prima finală de Grand Slam din carieră / Victorie în trei seturi cu Karolina Muchova

VIDEO Mâncarea grecească, secretul victoriei - Naomi Osaka, aproape de al patrulea titlu de Grand Slam

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5